Klik Jangan Tak Klik

Saturday, January 28, 2012

Makeover by Stage ~ Nora Danish???Mekap retis ku!!!!

Tibala masanya nak tunjuk hasil "Makeober" la sgt!!!
sudah semestinya hasil dari
"Stage" 
promo sikit...cam ler aku leh dapat royalty
tak kesahla janji aku happy dgn hasilnya
kalu tak siap aku komplen.....don't mess with me
jgn tak tau Mr Y pun terkezut cam dah tak kenal bini dia...sabo jelah
terkebil2 tengok aku
Jeng...Jeng....Jeng lagi
trademark aku ler tu....amaran ni bukan mak lampir yer
tetiba aku rasa masa ni cam pakai 
"WIG" pun ada
tetiba rambut aku yg tak brp nak bnyk ni 
jadi banyak...masa mula2 hairstylist tu buat aku dok risau
dah "kembang" semacam
santek memangla santek tapi ko nak cuci bercenta hokey...seksa!!!
jenuh nak treatment lepas tu

Nak tengok hasilnyer!!!


**


**


**


**


**


Taraa!!nila hasil makeover nyer....yo yo ajer...nak kasi suprisela sgt

20 comments:

CikLilyPutih said...

aku rasa ko pun dah macam retis dah.. kemain uolss

Shu Shinju said...

waaaaa...cantik you !!!!

Mimy Hamid said...

aku pernah beli stage Tropicana ..sabrina la layan..betul cakap ko dia best...dia tu peramah..ada je teknik dia ajar...macam kawan kawan lak rasa...wow posh aku tak sangka rambut ko jadi gitu...shantek sekali...semalam tak nampak penuh...serius macam WIG

el said...

kalo x pki cekak tu kalo rmbut tu dilepaskan lagi vok posh...tp admire tang rmbut blkg tu..sgt2 cun :)

Softtouch [Hanim] said...

cntiki sis...smeua cntik..makeup n rambut cntik sgt!....macam artis..

haah mcm ND la clover tu....

rasp said...

serious i ckp nie...
memang cantiks banget!

bagus dpt makeup artis yg baik & layan customer ikut kehendak...
kkdg dpt yg over tak hengat tu yg tak syiok tu kan....

Iera said...

Memang mcm Nora Danish la..cun..

Cik Ina Do Do Cheng said...

mak tergoda ngan rambut tu, gorjes, tak sabar nak tengoh penuh rambut ngan pakaian sekali.

syanasaid said...

santek..santek
yo yo je aku ingat bebetol nora danish
hahahaa

Shibam Jelita said...

so sweet :)

adarnadzmie said...

cantiknya posh dimakeoverkan.. hehe

ct rahani said...

sgt2 cantik.. mmg ader iras nora danish la sis.. :)

Rinna said...

Cantik laa.. berbaloi di makeoverkan.. :)

Eri-chan said...

wow rambut....sronok tgkk

~Z.U.R.A~ said...

wow, memang menarik... :) leh lawan ND ni...

ikiqzana said...

Apa salah nyer nk ber make over skali skala.. Mmg cun tambahan lg rambut tu yg buat mahal.

ieda said...

ok lah nie .. simple pada I .. wajah u dok lah berubah sgt .. tang rambut tu menyerlah .. ;) sweet lah pulooookkkk beb

Dee said...

rambut paling cantik..sesuai ngan posh..

Cik tikah said...

cantik :)

atty's said...

sangat cantik :)