Klik Jangan Tak Klik

Monday, March 22, 2010

I'm going to the Gatsby Deodorant Street Fair

Bestnya pagi2 check email tngk2 dpt email dari nuffnang
selalu jugak dpt email dari Nuffnang
Nuffnang nikan mmg happening mcm2 aktiviti ada
nak dengan tak nak jer joint

Tapi kali ni aku tak nak lepaskan peluang mencuba
nasib sbbnya ialah
venue ni kat tempat kerja aku
apalagi bersemangat wajala
hehe

Meh aku citer serba sikit pasal
Gatsby Deodorant Street Fair
yang sangat happening ni
mesti korang suka punyala
hehe


Event: Gastby Deodorant Street Fair
Date: 17th April 2010 (Saturday)

Time: 10am till 5pm

Venue: Front Foyer, Ground Floor, Berjaya Times Square, Kuala Lumpur


Ini adalah antara produk rangkaian deodorant & perfume spray dari Gastby...wangi tu...
tak percaya cubalah
tak kisahla korang ada body odour ke tak mcm aku walaupun tak suke
pakai deodorant...perfume spraykan ada
so terpulang pada kita macamana nak wangikan
lagipun harga berpatutan

Yang lagi bestnya ada lucky draws
mana taukan kalu ada rezeki
boleh dapat mcm2 hadiah yg bernilai sehingga RM15,000

Disamping itu juga pelbagai acara menarik disediakan
seperti bergusti sumo dalam beg udara, dan bermacam2 permainan menarik lagi...

Untuk makluman korang Gatsby Deodorant Street Fair merupakan program komuniti Nuffnang yang terbesar di Malaysia ...confirmla boleh jumpa geng2 blogger semua
tak kirala yg dah diva ke, famous ke atau yg tak
berapa famous mcm aku pun
kita boleh berjumpa disamping
memeriahkan
lagi suasana
Gatsby Deodorant Street Fair

So pada sesapa yg nak joint kalu tak tau nak datang
Berjaya Times Square boleh bagi tau aku...


So untuk maklumat lanjut boleh layari www.gatsby.com.my/streetfair
kalau ada masa lapang boleh cuba games online yg disediakan
kalau bernasib baik boleh menang 2 tiket
jemputan khas ke Gatsby Deodorant Street Fair

so apalagi marilah beramai2 bawak satu family
memeriahkan Gatsby Deodorant Street Fair
jumpa di sana yer
Sila tanda kalendar anda pada 17th April 2010
nanti ada yang terlupa pulak
hehe



25 comments:

~ ( LayDee_N ) ~ said...

uhuuhu... nak pegi gak tp......... :(
hmm...

rasp said...

nuff nye event slalunya mmg happening gitu...

Shahrul Shaharuddin said...

jumpa anda disana.. teheee~

Dee said...

bestnya..dee xleh nk pegilah..hehehe..

Delimasari said...

wuiiittt best dpt pegi tu...

Ms AiReEn MoHd said...

aku rase mcm nak nangis pasal aku terlepas pandang email aku tu...today da end day...mane sempat nak bikin...ni la akibat sabtuahad asik merewang sane sini..aku wish ko gud luck..huwaaaa aku nak wat entry gakkk

NUNU EERA said...

i pun join MR JMR 4 tis event.. kite jmp dsana ya..!

Azmiezas said...

Best ni kalau join!!..n..

Semalam akak ada pegi BTS(sebenarnya dah lama tak pegi BTS..)..sekali dah pegi,..wah!!..meriah giler..rasa mcm kat HK pulak..kikiki..

iidyLL iceneSS said...

xdpt join...sguh sedey..wa..bestnyer if dpt p..

hajime said...

jumpa disana yaa...:D

BeaN MorENo said...

jumpa kat sana ye

n.u.r.u.l said...

weii...kat ipoh tak da pun...menci laaa

NeenaAnuar said...

hohohoho.. kalau free on that day.. leh gie jenggah2 nie.. ;D

ALoNa Cintamaniszlite said...

dh tentu tak dpt gi..hehe..
semoga bergembira...

y@n@ M!B said...

yeayy c u there sis!!huhu..tiba2 semgt nk gi jugak \(^_^)/

I Am Me said...

sy dah dpt jemputan.jumpa di sana yer.first time nih :)

Lady of Leisure said...

wah boleh jumpa blogger... posh ada tak? ehehehe... boleh jumpa tu yg best tu tapi aku ni anonymous tu yg susa skit tu ekekek

Delimasari said...

tp xdpt jemputan dari nuffnang
leh pegi ke poshh..
tgk blogger22 tegar tu dpt jemputan. Rasa mcam nk pegi.. tp malu, ..........

adikmanje@ellyazarmilia said...

nampak sangat menarik....adakah aku jugak akan terjebak...huhuhuhuu

NaNaJoe said...

seronok nye kalo dpt g kan??leh jmpe blogger2....tp diriku xde gelihati dr nuff...huhuhu~~

atty's said...

kty pun tak gie..ar...enjoy ye posh ..

FyZa said...

wah! mcm bes ja..=)

kella said...

hye salam, kalo nak join jugak leh ke? tapi kita takda nuffnag lagi.. kena join nuffnag dulu ke? tq

I Am Me said...

jumpa di sanaaaa........

dania adam said...

jumpa d sanaa gak...