Klik Jangan Tak Klik

Saturday, March 20, 2010

Jom makeover

Nak duit mcm "nuffnang" silala klik2 CATCHEYE
Korang thanks sbb still sudi klik2 my nuffnang

Bagi sesapa yg berminat nak dapatkan
tiket ni
senang
aja pi kat GUARDIAN
beli ler apa2 bernilai sehingga
RM30 hengget pastu baru layak nak beli
tiket tu berharga RM10 ajer


Aku dah purchase tiket nak pergi makeover
organize by Guardian
korang tak mo pi ker
oklah RM10 hengget aje
saja suke2 nak buang masa
hehe

leh dpt makeover, photosession & goodies
hopefully aku takde apa2 projek
on that day
mintak2 Mr Y pun free
leh aku angkut skali
kalu tak aku lone ranger jelah
huhu

Happening at
One Utama Shopping Centre
Ground Floor, Centre Court (Old Wing)
on 3 & 4 April 2010
from 11am-9pm

Psst: Jom ramai2 kita terjah..kalu terjumpa tegur2la yer...lambat lagi saja beli awal2 takut tiket habis...hehe

17 comments:

Diarihatiku1976 said...

wah.. camner saya boleh tak tahu ni... takleh jadi ni.. jom kita terjah

sueanne said...

10 hengget?..macam-macam leh dapat sis..berbaloi gak tuee.heeee

Dee said...

dh buat makeover tu nti publish kt blog eh..

Lady of Leisure said...

dia makeover lagu mana ni posh? make up2 ke? hehe sorry tanya, maklum lah haku ni jakun skit... wakakaka

NeenaAnuar said...

wah best makeover.. I loikkeee! ;)

NaNaJoe said...

awal sguh da prepare tu kan??hehehe...smoga byk lg dpt tips2 yg menarik k!!!nant leh share~~

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

wah bestnya..tapi aku nie pemalas lipas nak g makeover nie...walaupun teringin...huhuhuhuh

babyfreaks@ratusiput said...

wah cam best je posh make ober make ober ni....3 april ekk...birthday aku tu...huhuh..

Anonymous said...

Hello. And Bye.

rasp said...

cam best je nie sis...
kena check schedule nie....

y@n@ M!B said...

mak aihh..semgt sis nk pi makeover nih..huhu..ni yg nk pi gak, tp bkn event ni, gi OU..kut2 la dpt jmpe sis..wow! exclusive gitu ^_^

Mimy Hamid said...

camner nap apply voucher ni ...nak gakkkk

sasha* said...

mcm best je tp takut muka jd lain plak sbb tak biasa make over :P

Ms AiReEn MoHd said...

mmg semangat namenyer ko ni..aku nak gak aceh wahhh

NUNU EERA said...

make over.. nk jgk..!

n.u.r.u.l said...

ko mmg tak reti duk umah kan..,.keh3..kuat bejalan btoi...cantikkk

kella said...

nak join jugak ler... kena pi guardian ler kalo cam nie..