Klik Jangan Tak Klik

Tuesday, March 6, 2012

Zaggora Pants Bantu Untuk Kurus!!!!!!!!!!!!

Sebagai seorang wanita mmg tak lari
dengan penjagaan diri untuk 
sentiasa tampil
lansing, cantik dan sihat!! 
Dengan sebab itulah aku tercari2 cara mudah untuk  
selim melim
yolah apa ke hernya kalau asik 
makan...makan dan makan
tapi exercisenyer kerlaut
dan aku pun mengaku aku la ni mmg
 femalas nak exercise
kalau buat pun ikut suka time dan mood aku jer
kalau rajin pun takat menari dalam 20 minit tu jer
kalu nak menten 3x a week kirim slm
So Zanggora Pants la jadi pilihan
setelah baca bnyk 
"Good review"

yang mana boleh mengubah
 saiz badan dgn cepat 
dan pembakaran lemak akan lebih mudah
jika memakainyer utk exercise
ataupun penggunaan harian
yang penting bergerakla
(jgn ler mimpi kalau ko duduk memanjang pakai seluar ni leh selim)

Aku nak cerita bnyk pun tak guna kena tunggu 
3-4 minggu lagi 
tapi setakat ni alhamdullilah
sentiasa dapat update dari 

Order #315641

Order Date: 29th Feb 2012
This order is marked as Shipped
The outstanding balance of your order is £0.00 GBP
Here's how to pay for your order:
Your Order Contains: 1 x Nude Hotpants
(Size: Small)
 
Dari makan pil bukan2...
baek ler beli alat bantuan camni....
tapi bagi aku badan yg cantek dan sihat 
bukan sekadar diet mesti kena exercise!! 

La ni tengah promo kat
Actual price RM272.45
Discount price RM145
share dgn u all yg interested!!!

Insyallah kalau aku dah dpt and dah terasa keberkesanannya aku buat review yer
tak sabo nak kecikkan part yg tak sepatutnyer ni

Jenuh aku google takde pun
review Zaggora pants dalam BM...
kalau ada pun tak details sgt huhu
jadinyer aku gamble jerla beli ni
eksited nak kurus cam dolu2 huhu

Psst: La ni tengah dok sibuk cari hula hoops tapi tak jumpa2...siapa tahu mana nak beli yer...aku nak kecikkan saiz pinggang daa!!!

17 comments:

lieyalatif said...

wow! menarik ni sis....nanti bagi tau keberkesanananye yeak sis...boleh le order satu gak nanti....

CikLilyPutih said...

peha mak besau noks.. ada saiz utk org besau ke... hehehehhehe

Neeza.Areef said...

ni klu pkai smbil belari msti best nih

syanasaid said...

hula hop tu ade kt kedai2 jual brg menan kan
aku dulu beli kt kedai 5ringgit sume tu

suri said...

hadui dh merebak pulak hula hop kesini yang hui..heee..

saya kt ipoh mmh mudah jumpa heeee.. ce carik kt pekan2 kedai cina, kedai alat sukan heee..

Reena said...

Wallamak, mesti lepas ni cun melecun body dia. Jelessss.... hehehe

ratusiput said...

yela mmg betul dr kite makan ubat yg lom tentu kesan jangka masa panjang dia tu baik bli menda2 gini.tp aku pun PB dok terperap je dlm gobok camne.ehehe.

adarnadzmie said...

bestnya seluar ni... nnt bertambah selim la posh klu dah pakai seluar ni...:)

rasp said...

sis kalo tak silap kat carre4, giant, toyrus semua ada jual hula hup tu...
tapi kat bahagian toys lah

dah selim melim...
bertambah2 lah u selim nanti :)

Cik Ina Do Do Cheng said...

kalau seluar ni tak panas okey kot. teringat masa sekolah dulu akak suka berhula hop. Posh kat pasaraya ada juallah , sekarang ni hula hop plastik, dulu kan rotan.

Lynn Hamzah said...

teringin gak nak slim...dah makin gemoks dah lynn skrg nie...

Dee said...

menarik..tp nak exercise pun malas camno..hahaha..

mrs adam said...

kat daiso ada hula hop tu

-oP_ida- said...

sempoi gak info pasai zaggora ni...

Softtouch [Hanim] said...

wa...menarik ni..sy ni satu bdn kene kecikkan sis....bila lah agaknya...heeeeee

Blubewwy said...

Hi... have u received ur zaggora? i pun beli via groupon... order date 24 feb 2012... sampai skrg tak dpt2 lagi!!!

sm said...

Hi..I just nak check..U dapat ur order lepas berapa minggu?I tgh tunggu shipment dia ni..Tak sampai2 dah lebih sebulan dah ni..Tiap2 jari tunggu postman.