Klik Jangan Tak Klik

Wednesday, March 28, 2012

Sanggup Beratur Demi Nasi Lemak Tanglin!!!

Terliur tak???
untuk penggemar 
"Nasi Lemak"
mesti tau kehebatan 
"Nasi Lemak Tanglin"
yang femes gak ler
Mana taknya ari2 penuh okey
bukan takat penuh tapi org sanggup beratur
just for the 
"nasi lemak" okey!!!
Sedap sgt kerrrrr........bagi aku oklaaa 
sbb bagi aku nasi lemak tersedap
ikut tekak aku hanyala 
kat tempat keje aku
http://posh76.blogspot.com/2011/10/breakfast-termahal-vs-nasi-lemak.html
tapi kalu tengok FIL makan berselerakan
sedapla tu
ikut tekak masing2
Mr Y pun komen sedap
ko tengok aku bukan layan sgt
I suker jadi host pastu gedik2 amik gambo jerk
liat betullah nak ngabehkan
bukan tak sedap jgn salah faham
marah mgmt 
"Nasi Lemak Tanglin"
pagi2 mmg tak leh nak terima makanan 
berat2 ni

Nasi Lemak Tanglin terletak kat
Jalan Cendesari
dekat dgn Taman Tasik Perdana
kalu ikut dari Balai Polis 
Bukit Aman korang akan nampak
signboard ke Klinik Community
betul2 depan tulaaa Nasi Lemak Tanglin yer
(Sorryla bab2 nak kasi direction ni mmg failed...tp kalau sampai Tasik Perdana insyallah jumpa punya)


Tunggu ke mana destinasi seterusnyer.....kalau vacation menda yg paling
bess ialah tak perlu pikir pasal diet
just enjoy!!!

Psst: Nasi lemak sekali sekala okey...selalu2 kolesterol beb!!!




18 comments:

Neeza.Areef said...

rata2 skang ni org batur nk bli makanan esp nasik lemak..cpt tul fames org jual n.lemak lg2 klu la dia pnya sambal tu sedap giler kan..

btl! klu jln x yah pk diet..mkn je rugi x rasa kan makanan tpt org

norhidana said...

penah terdegar gk nama ns lemak tanglin ni tp tak penah try.. jauh gk nk ke situ pg2 kak heheheh...
suke lyn blog akk sbb banyak info tmpt mana best or tak..

lieyalatif said...

boleh tahan gak ramai tu sis...tapi dah minat n femes mmg gitu le kan.....

alah posh u nak risau ape, i tgk u maintain jek slim..dont worry le dear....

misya said...

betul la kena ikut selera masing-masing kan.

el said...

wahhh meriah blog posh ngan makanan..kalo dekat leh tumpang join sekali..ni kalo jd host JJCM ni aii lah peminat tegar hahahaha
tu lah nasi lemak ni xleh mkn hari2
semgu sekali oklah :)

rATu kEBaYA said...

1st time dengar ni...

Delimasari said...

akak udah lama x jenguk ke nasi lemak tangling ni.... lama beratur x sanggup

atty's said...

aritu ada baca gak kt blog lain..
bagi kty pun nasi lemak yg sedap ada kat area umah kty..hihihihi

Cheqna said...

Pernah pergi tempat ni..tp mungkin selera masing2 lain..org Ganu ni may be tak reti nak appreciate "kesedapan". n.l t ni..hehe

:-)

ieda said...

WAAAAAAAAAA lapoor tgk wehhh
sedap noo tgk nasi lomak tuu ;)

ibunaznoy said...

sedapnya nmpak nasi lemak tuu,nak sikit ^_^

mamaNoriz said...

mmg glamer tanglin tu kan, selalu dgr tapi ntah bile dpt rasa...huhuuu

rasp said...

one of my ex boss kan sis...
gemar sgt2 makan nasi lemak nie...
so bila dia tingin makan...
dia akan upah our despatch belikan utk satu ofis...
sedapppp sgt rasanya time tu sbb org belanja hahahahahaha

Dee said...

belakang masjid negara je sis..sebelah tu sekolah MGS..(my school)...tp dee pun rasa biasa2 je nasi lemaknya..sesekali layan gak..tp dee lagi suka mee kicap dia sis..sedap...kedai sebelah tu ada jual..dia mmg jual mee2 je..next time u beli eh..

Rozuan Ismail said...

patotlah berator, memang special nasi lemak tuh

mrs adam said...

penah gak try nasi lemak tanglin ni,dia punya nasi mcm peroi skit sbb tu sedap kot.emm tapi masa saya pergi tu kwsn sekitar mcm tak berape bersih,tak tahu la skrg ni dh ok ke belum

Mimy Hamid said...

aku tqau femes tempat ni...tp tak berkesempatan nak pegi...tak dan la nak jejak..mampu dgr org kata sedap je la

Softtouch [Hanim] said...

kalu sedp xpe sis beratur lama2...xpernah cube lagi..tp mmg sedap kan...