Klik Jangan Tak Klik

Thursday, March 8, 2012

Selamat Hari Wanita Sedunia & Rawani Hadramout Makanan Arab Murah Dan Sedap!!!!!!



Sepatutnyer entry for today
 pasal review hotel 
tapi tergendala sebab gambo ilang
sudahnyer citer JJCM lagila jawabnya

Kalau tekak tingin nak layan 
"Arabic Food" 
aku mesti mai kat sini
Kat mana lagi 
kalau bukan dekat sini
Aku dah pernah cuba Al~Rawsha tapi cam tak kena
sgtla dgn tekak aku
tapi rata2 review mengatakan
sedap bebeno
but not to us
(entry ni akan keluar sabo yer...cam bese aku kan suker peram)
dan mungkin juga dah syiok dgn
"Tea with milk"
ni yg buat aku selalu  
"teringin" 
ataupun roti arab ni
cicah pulak dgn lauk arab
(jgn tanya nama berbelit lidah aku nak sebut)
dan sudah semestinya 
sambal arab yg aku dah terai tempat lain
 still tak blh lawanlaaa
dan mungkin juga bukan setakat kesedapan makanannya
 tapi dek sbbkan harga yg affordable

walaupun besenya "arabic food" ni menggunakan bahan yg
mahal...cam olive oil
dan juga tempat makan selesa 
dan bersih....serta service yg tip top
(hahaha macamla pak arab ni dah kasi diskaun tak pun makan free kalau aku promote ....tp ini adalah benar2 semata~mata)
Untuk more details silala pi website ni yer
nak dtg lagi kot
Sedih dek sebabkan Mr Y sibuk layan kesedapan
makanan arab
 ni takmo pun amik gambo aku
so aku camwhorela sendiri huhu
janji ado!!!

"Selamat Hari Wanita Sedunia"
dgn ucapan 
to all guys out there
please respect a women!!!!

Psst: Mr Y kata kalau tempat sama makan tak yah ler amik gambo....aku tak kira mana aku pi gambo aku wajib ada walaupun sendiri amik hahaha

14 comments:

lieyalatif said...

keh keh keh ...tegelak tang part last yg mr Y takmo amik gambar sbb tgh syok melayan kesedapan makanan tu sis eheheeheh......selalu die rajin gak layan kan sis....

lieya suek sis mknn arab ni...lagi2 nasi mandy die....sedap giler!

adarnadzmie said...

unik sbb serve teh susu ngan teko sekali...:)

rasp said...

byk dah restoran2 arab nie kan...
rawsha lum pernah try...
rawani nie pun lum pernah try....
leh ler one day nak gi try test cuba :)

Pepel BoNda AmaNi said...

hari nie budak opis aku nak belanja makan nasi arab....nasib baik....

Bitt (double IS) said...

kalau saya kempunan kan nasi arab dengan kambingnya..kekekkekee

owhh yer selamat hari wanita posh :)

M@W@R Q@SeH said...

mkn sesaje tuan blog ni ye...tp bdn maintain lawooo...

Dee said...

dee rasa tu chicken ogdah..sbb dee pun suka amik set tu kalau ke al-rawsha..kalau sis kata kat sini lagi sedap..dee kena cuba ni..hehehe..

DaZzlingLilLy said...

owh i suka roti arab makan panas2..selamat hari wanita posh

Neeza.Areef said...

klu mkn menu arab ai serahkan kt hubby klu nk order sndiri mau tah hape2 je kang..x reti

Alin Marlini said...

selamat Hari wanita posh..

ct rahani said...

sy pun suka roti arab.. tp jarang la layan.. en hubby kureng sket..

ketikketok said...

Heboh 'dragons' di tanah tinggi Cameron Highlands..lawat Gallery Magic Potions Taman Royal Lily Tanah Rata

Cik Ina Do Do Cheng said...

selamat hari wanita posh.cik ina tak pernah lagi makan makanan arab ni, satu masa nanti nak cubalah.

Mimy Hamid said...

yer la posh agak murah...restoran arab byk mahal