Klik Jangan Tak Klik

Wednesday, March 7, 2012

Lunch Sambil TeaTime @ GroupBase Bandar Sri Damansara

Antara tempat makan yg jadi fav kalau
nak lepak makan ala2 chinese food with affordable price ialah di 
GroupBase
Bandar Sri Damansara 
 
Cendol!!!
pemurah dgn gula melaka
wantan mee
mmg sedap kat sini...always fav Mr Y
dan aku tumpang sekaki
Lapo sgt...sbb tak breakfast jadinyer aku heavy sgt
jadinyer orderla
"Nasi Goreng Yong Chow"
aka
"Nasi Goreng Cina" 
kalau nak order kat gerai melayu better jgn ler order 
Nasi Goreng Cina mesti indah khabar dari rupa.
yang ni sedap tak bnyk minyak...
(kalau sampai GB  mmg selera kami tak serasi...no sharing2...sbb menu kat sini mostly my fav....I luv chinese food so much)

Air Asam Boi
kat sini heaven!!!!!!!
nak2 time panas....
Akhir kata.....yg ni tapau sbb tamak semua menu nak cuba
tapi perut dah tak muat...tu pun nak tapau mcm2
siap nak order
"Rojak Buah"
Mr Y dok cakap udah2 ler tu huhu
habis semuanya tempting

Simpan for the next day pun still sedap...
 luv the pencicah

Psst: Tapi sedeh!!lately ni Mr Y dah jemu..belum ajak nak kesini dia kata tekak dia dah tak tima...tapi aku tak pernah jemu...hari2 pun takper huhu

11 comments:

M@W@R Q@SeH said...

wahhh...sedap2 terliur tgk...huhuu

Rinna said...

Sedapnyaa tgk wantan mee tuh.. :)

Pepel BoNda AmaNi said...

sedapnya cendol tue beb...terliur aku...

cha said...

mcm kene try je ni sbb kazaa suka sgt wantan mee. tp i kureng sikit chinese food ni. tp kan asam boi tu feveret i dgn kazaa hee

ratusiput said...

uishh sdpnye...lg ko close up gitu..dahla sini ngan ujan ni..

Azhafizah[フィザ] said...

alahai..dah le tengah lapo ni..-_-'..terliur sudah

el said...

wantan mee tu maveles
el pun suka gak
leh kita mkn sm2 kalo mr.y xmo join ahaks

m.u.l.a.n said...

wohhhooo... me oso love chinese food..

rasp said...

i pun suka air asam boi...yummylicious....

'Aqilah Mazalan said...

Air asam boi! sedap kot T.T kat sini susah nak jumpa air asam boi, aiskrim asam boi adalah =.='

lieyalatif said...

adoi..sedapnye sis...teliur gile tgk ni hah.....sume yg sis letak ni peberet nie....

sis, suke laa rambut u ...cantik sgt!