Klik Jangan Tak Klik

Thursday, March 15, 2012

Prosperity Burger McDonald!!!

Heavennya kalau
dapat makan
McDonald
Nak2 curly fries
 ni mmg yummy!!!
Pastu pekena pulak 
"Sundae Strawberry"
Apalagi jemput makan yer!!!

Psst:For you all nyer info ni citer dah lama simpan nyer baru nak publish...so mmg la ni takde promo prosperity burger!!!!Hanya untuk tayangan suka2 sahaja

21 comments:

ratusiput said...

eh ada lg ke skang prosperity...?

SURIA AMANDA said...

Nampak menarik ni...sesekali xper...x leh selalu...

kaklong said...

lorrr..ingatkan betul lah dah ada balik prosperity buger ni,sbb baru2 masuk mcd..nak beli, harap jer...huhuhhuhu!

syanasaid said...

burger yg ni kurang gemar
tapiii curly frise tu gemor sgt2

lieyalatif said...

alamak sis!! entry kejam ni...lame gile lagi kalo nak mkn prosperity nie...huhuhu

Puan Kutu said...

sedap2 peberet en suami nie..:)

M@W@R Q@SeH said...

masa baca dr awl dlm hati tertanya2 jgk 'eh ada lg ke prosperity burger ni'...scroll smp bwh tgk kt psst terus :)...patut la pn...hehee

Neeza.Areef said...

mmg fav yg setaun sekali kan

Cho Zila said...

ituler terfikir der lagiker properity burgerni rasa cam nak gi tengaharini.. supanya gambar lama... layan....

Pepel BoNda AmaNi said...

maktok amani sangat suka ngan curly fries tue....

el said...

mmg heaven kalo mkn mekdi
tmabah2 anak plak mmg hantu mekdi
adoii lapo lak tgk curly fries n prosperity...ko mmg kijammmmmmmmmmmmm hahahahaha

adarnadzmie said...

wajib jugak layan klu musim prosperity buger ada...huhu..tp lambat lg la nak ada kan...

rATu kEBaYA said...

curly fries idaman ku.. dulu kini dah selamanya.. wah.. tak boleh blahkan ayat.. hehehe

ieda said...

haaa tulah beb ..
duk fikir gak .. bila pulak MC D buat promo burger nie , setahu den utk CNY jee ..

adehhhhhhhh rupenya entry lama .. muhahahaha terconpiusss sudaaaaaaaaaa ;))

LYAfrina said...

aumm... sedapnyer...
lya pon aritu dh mkn prosperity burger..fuh..puas hati

Delimasari said...

jeles tgk ni

Dee said...

tengahari ni dee nak gi lunch kat McD KL Sentral..huhu..

[sutera kasih] said...

uwaaaaaaaaaaaa jeles..nk jgk prosperity huhu

Syahrulzaman Ahmad said...

wahh..sedap

Cik Ina Do Do Cheng said...

tedapnya faveret cik ina ni.la ye ke cik ina ada lagi baca nota kat bawah tu baru tau : )

Reena said...

Suka-suka-suka... black pepper sos dia memang mantops!!