Klik Jangan Tak Klik

Friday, March 2, 2012

Goodbye Genting!!!!!!!!!

Sebelum nak balik dari
 Genting Highland
 sempat ler "lunch" dulu 
Tak tau nak pi mana semua tempat "full" jadinyer gi 
foodcourt jerla
sebab nak kenyang makan BKkan
hamik ko dah tau nak makan apa 
jadinyer pilih 
"Nasi Goreng Kampung"
rega RM12 
(mahalnya!!!!)
makan share...feeling romantiklaaa sgt!!!
Pastu dek sbbkan kesejukan tahap gaban
pilih  
"Teh Tarik"
nasib baik sodap
mahal pun mahalla
share gak...bertambah2la romantikanya
actually makan share ni mmg bess
tak membazir dan dapat
kurangkan kalori
tapi org mesti cakap  
kedekutnyer couple
hader aku kesah!!!!!
whateverrrrr... 
asik nak dgr cakap org mmg kelautla jawabnya
Sebelum nak balik rewang2 laa
dalam indoor theme park tu
(dok pikio bila nak mai lagi....padahal tak jauh pun)
Masa ni angola ke apa kebenda ni tak berjalan
feeling2 cam kat Venice
kempunan tak pi pun
outdoor park
kalau tak leh main 
roller coaster
Sedehnyer balik jumpa 
"eksiden"
patutler jalan jem giler huhu

"Happy Weekend U all"
tapi aku kerojer huhu

Psst: Kemana destinasi seterusnyer yer.....kami tak tido pun kat genting.

15 comments:

SURIA AMANDA said...

memang nak pi sana la cuti sekolah akan dtg..bulan 3 nyer cuti sekolah x leh pi..adik nak kahwin..

cha said...

Genting mmg mahal pn kn dhla x berapa nak sedap. Best lg cameron. Murah dan sedap

Neeza.Areef said...

bley dpt 3 pinggan kt sini n.grg kg. tu

btw..happy weekend

Spudin said...

oh my ..seriously happen ? wow ..awesome sis

Princess Feyqa said...

lame dah x g genting huk4

shark said...

syok main2 jalan2 kat genting..:)

el said...

pasni leh dtg lagi..kali ni pi outdoor plak..merasa semua games2 dlm tu boleh posh...berani x naik roler coster tu..hehehe

Pupel Liyana said...

pupel pernah pergi sekali je. wahhh bila nak g lagi ni :)

Bitt (double IS) said...

Ya Allah...ni kes org langgar dari belakang la nih...adehhh siannya...hope tak de apa2 kemalangan meragut nyawa sudah...

owhhh syok meh kalau dekat..mesti buleh jalan selalu kat sana..hehehe

LidiaSuraya said...

Ohhh i miss genting ... :(

Cik Ina Do Do Cheng said...

makan berkongsi memang best, tak de risau makanan tak habis. seronoknya tengok ko gi genting, dah lama akak tak ke gnting.

Softtouch [Hanim] said...

un selalu je share mcm tu sis..yelah dpt krgkan kalori semua tu...heheeehe...lantak org nak kata apa..

mrs adam said...

saya pun selalu mkn share.oder satu je.lantak le org kate kedekut ke ape.yg penting kurang kalori.huhu

-oP_ida- said...

IDAm nak p sama lama sangat dah..drp solo sampai dh beranak dua..tak jugak sampai..huhuhuhuh.....

kalo balik pahang, lalu jaa bawah kabel car tuh...pandang jaa amik feeling konon cam dok gentin..huhuh''

blew tahan harga makan....jenuhhhh kalo p bawak anak seploh orang...koyak poket..hahahhahaha

aswadz said...

nsb baek bkn awak yg terlibat dlm accident tuh.