Klik Jangan Tak Klik

Wednesday, January 4, 2012

Sg Buloh pun ada Old Town White Coffee!!!

Lunch Timekan apa lagi tayang ler makan2kan....
Sejak kat Sg Buloh dah ada "OldTown"
suka jer kitaorg melepak kat sini
mmg ler aku kureng sikit dgn KopiTiam
 kurengyelah makanan bese2 ajer...tapi rega mak aii...
tp kekadang tingin layan gak
maybe sbb tempat kot..cam selesakan
tapi dek sbb rindukan "roti bakar" ni datangla jugak...
Selain roti bakar yg aku suka sgt tu....pekenalak dgn kopi cham....ni lagila bess
tapi sini teh tarik jgn order yer
(suka suki jer suruh jgn order bley!!!ikut suka korangla tekak masing2kan)
...cam tak sedap aku ingat depa pakai machine...kalau yg lain bessla
tapi la ni...bukan aku yg kemaruk nak lepak old town...Mr Y pulak yg addict nak lepak sini
(dulu kata tak suker....hehe)
pastu order macam2
tak cukup dgn "roti bakar"
orderlak roti bakar dgn kuah kari ni...
Pastu order lak
" Ipoh Chicken Hor Fun"
Aku pun mana cukup roti tu jer...gedik gak nak mengorder
tiap kali datang sini mesti aku order 
"dry curry mee" kuah dia sedap
bukan kari sgt cam kicap pun ada...tapi guna mee kuning
kalau gune yee mee lagi besskan
Muka baru balik keje...letih & kelaparan....poselah sejibik dua...
perasan nak feeling2 cumil bley!!!
cumillah sgt haha...takperla janji cumil didepan somikan

"Happy Lunch"

Psst: Lunch ni malas aku nak pi keluar makan...aku tgh berdiet ni...dietla sgt....permulaan say no to "Nasi" huhu

16 comments:

ieda said...

sedapnyeeeeeeeeeeeee ..
dry curry mee tuu nampak sgt2 sedap beb ;)

Bitt (double IS) said...

owhh lama tak pekena roti tuhhh...perghh sedap sangat2 roti bakar coklet tuh...hehhe comel perhh di mata saya jugak ;)

NUNU EERA said...

lama xmkn kat otwc ni... lepak minum je slalu..

Delimasari said...

roti bakar = sedap tu

mamaNoriz said...

betul, kopitiam ni mahal kan tpi rotibakar depa mmg tak leh lawan lah...

sedap semacam je...hehehehe

ct rahani said...

roti bakar old town memang sedap.. dh lama x makan.. :)

YanaMIB said...

klu pi old town white coffee sy suka order roti bakar dia..wpn kt rmh leh buat sendiri tp kt cni sdp dia len mcm sket..haha =P

rasp said...

2 of my favvy dish...
chicken hor fun tu...
dgn roti bakar dia...
terbaeeekkkk.....
tapi dah lama bebenor me tak lepak2 kat OTWC nie..

Mimy Hamid said...

aku sorang pun jadi kalau ke oldtown ni...aku suka giler ipoh hor fun...hahah aku baru je makan OTC masa laki aku balik kg...tu ar pasal sorang pun jadikk

JMR said...

setuju..makan biasa2, tapi rege luar biasa..:-p

Mr feckry said...

lame gak tak pi old town

Eri-chan said...

teh ais dia sedapla.. i cuma minum tu je skrg kalau dtg old town. huhu

myblog said...

best makanan!!!
datang dari bloglist

http://hanifidrus.blogspot.com/

ummiross said...

ummi pun suka roti bakar OldTown ni,kopi Cham tu pun memang mengancam..

Rinna said...

Nyum2 sedapnyaa tgk mee kari tuh.. Menyelerakan... :)

el said...

lama x mkn kt sini..bila nak banjer el ni posh hahahaha