Klik Jangan Tak Klik

Wednesday, January 4, 2012

Cosway Memang Berbaloi!!

Jeng jeng aku tau korang nak nyampah tngok entry promo BKkan????
tapi bg peminat BK mmg sukakan...
aku pun minat gak tapi fastfood ni aku kureng sikit...jadi aku shareler dgn siapa yg suka...

Ni nak citer pasal beli brg "Cosway"
pantang ada promo...so far mmg puas hatila dgn barang
Cosway
paling suka dgn bedak Miyami

Nila yang aku beli
" Storage Organizer"


Memang berbaloi...hajat dihati nak beli Ikea punya tapi rega mak aii
lebih kurang RM50++
yang ni RM9 ke RM12 dah tak hengat pulak...
sbb total untuk 2 barang ni cuma RM45.90
tapi bagus besar siap boleh muat
2 comforter...mmg berbaloi...nak simpan pun senang...


Lagi satu aku dok berkenan lipstic pallete ni.....

Santekkan....ada 4 warna...semua kaler tu aku suka...siap dgn berus
cuma tak bessnyer tempat berus tu tak letak sekali
dalam pallette...asing...tapi berus tu mmg bess normally bila kita dah pakai berus tu comot
kena lapkan..yg ni takper...back to normal....clean jer
Memang bess lipstik ni....muka pagi2..tak sabo nak pakai lipstik ni....bibir akan
nampak mungil dan seksi
katanyerrr....layan!!!

Psst: Kalau jadi ahli pun bess lagi berbaloi...entah bila nak jadi tak tahu...u all pasal GA blog anniversarry tgh nak buat harap bersabar yer


15 comments:

Mimy Hamid said...

aku pun suka brg cosway...ada gak yang unik berkualiti...macam lelan vital tu bedak dia pun ok...aku ada eyeliner dia..cer try ok sgt yang jenis sapu tu...

sisdee said...

dulu i mmg peminat tegar cosway..pntg ada katalog sure beli tapi bila cosway ada kat mana2 lak now nie jadi pmls lak nk mbeli hahahahaha

Gieyana said...

Mmg menarik..suka beli toiletries dia gak..tp skrg dh jrg ada bdak opis bw katalog so dh lm x membeli...

Neeza.Areef said...

hi posh

cantiknya lips palet tu..mcm syg nk pkai

Dee said...

dee pun suka gak..miyami tu paling suka..

ibh said...

Saya juga peminat barang cosway..(^_^)

Cik Ina Do Do Cheng said...

banyak barang yang cik ina beli kat cosway, salah satunya bb cream ngan bedak misami terbaek, pencuci pinggan dan banyak lagilah .

syiela said...

syiela suka dgn bedak miyami.. dulu.. kini.. dan selamanya :)

syanasaid said...

aku pn suke cosway
bedak miyami tu terbaek!!!

najwa's said...

suka gak cosway :)

mamaNoriz said...

cosway ni dah cam kedai runcit kan, semua ada cuma brg basah cam ikan ayam je takde...hahaha, sebuk masak pun ada, siap penyidai dan berus basuh semua...lengkap!

ct rahani said...

dulu ahli cosway.. skrg dh x aktif lg.. memang berbaloi join cosway.. harga pun x mahal.. pastu leh redeem macam2 benda.. hiks..

Eri-chan said...

hehe bahagia sgt lepas redeem mesin jahit singer tuh... berbaloi2 simpan RC tau.

brg mekap lelan vital paling best ialah celak mata macam pen marker tu. terbaik!

el said...

el mmg suka tgk barang2 cosway ni..cantek kalerful murah dn mcm2 ada..kdg2 tu tgu dia buat diskaun tu yg leh beli mcm2 tp sgt2 berbaloi harga sgt2 murah

Wan said...

Ini adalah antara modal permulaan yang diperlukan untuk mengusahakan kedai franchise Konvensional di Malaysia :-

* 7 Eleven = RM250,000
* Old Town White Coffee = RM500,00
* Marrybrown = RM750,000
* Mcdonald = RM5,000,000 (5 juta)

Tetapi dengan franchise eCosway hanya RM5100 sahaja.

Keistimewaan ini perlu direbut, kerana eCosway memberi peluang membuka kedai Farmasi & Serbaneka dengan kemudahan diberi secara PERCUMA.

Cosway akan membiayai semua kos-kos yang berkaitan seperti:
1. Deposit kedai & pengubahsuaian kedai
2. Sewa bulanan kedai
3. Bil elektrik
4. Penyelenggaraan kedai
5. Peralatan-peralatan di dalam kedai
6. Barangan produk Cosway + farmasi yang dianggarkan bernilai lebih RM500k diberikan secara consignment

Sebagai makluman, eCosway telah menawarkan 1000 kedai Farmasi Serbaneka di seluruh Malaysia untuk di miliki dengan modal permulaan yang paling minima.

"DALAM BISNES JANGAN BERTANGGUH UNTUK MENCAPAI PENDAPATAN LUAR BIASA"

Pm/Whatapps/sms :
0134750633 / 0194611615 (wan)

one_aein98@yahoo.com