Klik Jangan Tak Klik

Thursday, January 5, 2012

Farewell & Birthday Celebration!!!!

Cerita ni mmg dah basi...tapi tak kira nak hapdate gak
mana taknya banyak citer 2011 tak dihabiskan hentam jelah carry forward for year
2012...takperkan hehe
Mak aiii lamanya kan...nila birthday woman..takkan gegirl lagi kot
plus farewell yang diraikan
Complimentary..."Egg Tart" sedap!!
Macam biasa makan aku tak kesah sgt!!...tapi sesi bergambo besela akula yg paling heboh haha
Tapi jgn salah faham bukan aku sorang jer ada penyakit ni...yg lelain pun giler bergambo bley!!!
lagi...dan lagi......heboh time raya ni...semua pakat dok berbaju raya
dan inilah hadiahnya...wajib kasi kalau farewell mesti dapat frame gambo semua staff
bab2 hadiah selalunya aku yg uruskan...bab kutip duit  dan uruskan makanan aku tak suka
bab shopping I likee!! tak suruh pun I volunteer u hehe
Last but not least mmg kenangan..semua staff yg bess semua dah takde
yg datang baru semua cam tak bess....sabo jerlah
anyway life must go on....whatever!!!
Psst: Mana tau lepas ni rezeki aku nak farewell pulak kot hehe

11 comments:

rasp said...

i pun suka part2 beli hadiah nie sis :)
tapi yg best tu bila ada part2 farewell kannnn...

Shibam Jelita said...

orang pompuan yang tak suka bergambar adalah tidak normal, muahaha

syanasaid said...

kelas korg
bab posing ko ngan geng2 opis mmg menang
hehehee

Munnafendy said...

amboii meriahnya kawan2 opis...seronok! =)

My Life's Journey said...

wahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh part yang posing tu umi suke ..macam2 pose umi tengok ..chak! cantik2 pic semua :)

My Little Diary said...

huhuhuu
meriah...meriah...

kakchik@ella said...

sesekali gathering cam ni best, kan.

Rinna said...

Bila farewell yg best part makan2 kan :)

Uiks.. ada terfikir nak tukar keje ker??

ieda said...

seronok farewell macam nie , makan2 banyak .. staff u berbilang bangsa lah beb .. best !

egg tart tuu sedapp lahh ;)

Dee said...

sis posh..dee tak berani lagi nak letak gambar opismate kt blog..bahaya2..tak berani nak campur adukkan personal blog ngan hal office..sbb ada blogger pernah jadi isu besar hal2 mcm ni..tp nmpk gaya your opismate sgt sporting..best..

Mimy Hamid said...

lama pulak opis aku tak buat celebrate besday gini...selalu buat ikut per quarter...tak pun sekali harung 4 quarter terus huhuh