Klik Jangan Tak Klik

Wednesday, December 21, 2011

Yang Ni Kenny Rogers Promo tak tipu kot!!!

 Aku rasa promo ni confirm betul...naper tak percaya ker??
tapi untuk outlet kat Rawang jerlah
baru bukak kot
walaupun aku org Sg Buloh...tp Rawang pun aku jarang pi
dan tak tau pun yg kat Rawang ada Jaya Jusco...nantila kalau ada free leh ajak Mr Y
tapi based on my experience...KR ni takdela nak menipu
aku pi sebelum ni ok jer...cuma tak tahan nak beratur...tp promo ni okey untuk tempoh sebulan...
Hari tu dok tingin nak makan kat Kenny Rogers 
jadi pi la jugak..tp ini bukan outlet kat Rawang..ni outlet kat Kota Raya..
Menu dia apa lagi nijela....ayam panggang...
siapa yg mendiet elok sgt makan kat sini

pasta promo pun ada...tp tak amik yg ni...sbb bnyk naa portion
masa tu pun masih kenyang lagi
tapi gedik nak makan lagi...camno nak diet ni
last2 decide order yg bese makan
Mr Y order yg ada 3 side dishes
Aku amik yg satu dish ajer...sedap coslelaw tu 
tak cukup sos..mintak lagi...hamek kaw satu mangkuk depa kasi....kalu nak pilih sos 
better pilih "black pepper"
kalau yg normal tu tak sodap
tak lupa...muffin ni tetap menten sedap...my all time fav...vanilla
Mr Y lak suka banana or choc...tak sempat nak snap dah kena ngap!!

tak tahula naper lately ni sindrom males nak update blog berjangkit ngan aku pulak..tp bila tengok komen korang rasa bersemangat balik...entahlah komen tulah yg buat aku senyum dan gigih jer nak teruskan blogging
walaupun!!

Psst: Tapi tak taulah rasanya KR nyer taste ada cam kurengla...fine bagus untuk yg berdiet tapi kalau rasa sudah kureng alahai!!!entah mungkin tekak aku kot....

11 comments:

atty's said...

sama lah..kdg kty pun cam tade mood nak update blog..

hari ahad aritu baru je mkn kenny rogers.

Mimy Hamid said...

lama gak rasanya aku tak makan KKR...suka gak dulu sbb berdiet la konon kekdahnya...hahaha..skrang bedall ajeeee...beb promo tak tipu kot ni jgn macam KFC hampeh...kejap je dah closed..pastu subway..kena pakai original lak..BK jugak betul..

Cik Ina Do Do Cheng said...

betul tu kr tuk orang berdiet sesuailah, cik ina pun kureng ngan kr ni.anak cik ina suka muffin kr :)

ieda said...

beb ... den x pandai nak komen .. sbb den x pernah makan layieee huhuhuh

CikLilyPutih said...

beb,
aku baruje pi KR kat mines hari tuh. siap mintak gravy extra lagi, sedap punya pasal kan

el said...

skrg ni pun ada promosi KR yga ada spageti side tu kan..ermmm sedapnyaaa lapaq2..kehkehkehhh

tpkan skrg ni makin kecik lak portion dia taw..dulu besar gabak ayam hehehe...sllu order half ciken baru kenyang..(kongsi ngan anak2 le)

Bitt (double IS) said...

lama tak makan KR...ayam dia mcm tak ngam sangat dengan saya..tapi saya sokakk muffin dia...hhehehe

Rinna said...

Jarang makan kat Kenny Rogers.. tak tau napa.. tapi nampak sedap.. :)

Eri-chan said...

aku suka la KR ni. semua nampak yummy..muffin paling sedap. yelah aku nak diet balik..rasa dah terlebih2 berat ni. gila semput naik turun tangga tadi...huish

Izz Diyanah said...

rasa teringin plak nak makan....

rasp said...

hari sabtu before masuk konsert w'ouls makan kat KR nie gak ler...
tapi makan mcm tak makan coz lebih byk ke berbual hehehehehe...
i nye mood blog dah lama ke laut sis...
tapi disebabkan syg kan uols...my fwenz...
i continue blog....