Klik Jangan Tak Klik

Wednesday, December 28, 2011

Posh76 3rd Year Blog Anniversary!!!!


Walaupun dah belated...like usual aku lupa semedang
tarikh keramat 
blog yg cumil cam tuannya
kuang....kuang...kuang...perasaan jab yer

Blog ni bermula pada tahun 2008
pada entry pertama bertarikh
24th Dec 2008
so this year pejam celik dah 3 tahun
aku berkarya
berkaryala sgt walaupun kekadang ada gak merapu meraban
...luahan perasaan...dan blog ni jugakla teman aku
mengisi masa lapang

Tapi ada gak turun naiknyer blog ni
Dulu mungkinla tooooo addicted tp tak tak tahula makin hari
makin cam bohsan ajer nak blogging tak tahu naper...
tapi aku cuba atasi masalah ni...

Mula dari suka2 
khusus untuk update diet dan ceritera Mr Poposh
la ni dah macam2 aku hapdate
especiall JJCM dan Traveling
 fashion dan beauty 
ada kureng sikit...tak tau naper...maybe sibuk
or tempat keje baru ni jauh dari tempat soping huhu

Mula dari blog sekadar suka2 la ni dah macam part time job pulak
sedaya upaya cuba hapdate entry yg bess2
bess ker????....tp tak tahula korang...ker aku yg syiok sendiri hahaha
"hader aku kesah!!!"
 
jgn tak tau income dari Nuffnang pun not bad 
dari 0 la ni dapatlah mencecah 4 angka...
(vangga untuk diri sendiri..walaupun tak sehebat blogger terhebat yg dpt income
puluhan ribu...bessnyer..I wish that)

So sempena anniversary blog aku yg ke-3 
ni cam bese aku pun nak buat 
Giveaway......

tapi....ada tapinya...kali ni tak mo suka2 kasi hadiahlaaa
harusla ada syarat2nya...
mudah aku takkan bebankan paler otak korang
aku faham masing2 ada tanggungjawab bukan blogger full time
yg heboh nak karang panjang2...

Jeng Jeng!!

**

**

**

**

**


Syarat2 bakal diumumkan pada 
31 December 2011 yer!!
meriah sikit nak sambut tahun baru....saja kasi gempak sikit hehe

Tapi kalau korang betul2 my follower yg tulen
mesti join GA ni yer...

Psst: So bawak2la bersabo....any idea pls....tapi confirm hadiah bukanla berbentuk wang ringgit tp hadiah "benda"....maaf yer owner blog lebih suka pemberian yg tidak diberi dalam bentuk wang tunai untuk tujuan kenang kenangan...



22 comments:

mama tisya said...

happy 3rd anniversarry utk blog posh...suka bc entry JJCM :)

DaZzlingLilLy said...

pejam celik kejap jer dah 3 tahun kan..apa2 pun teruskan berblog mcm biasa..tak rugi sharing info kat sini yer posh..happy 3rd anniversary

el said...

hepi nbeseri utk blog posh...smoga blog ni smakin cumil dan cumil hehehehe

pasti adiah GA tu gempak abis :)

Semut Senyum said...

waaa... lama dah tu... Cik semut punya tak sampai setahun pun lagi. hehehehh happy blogging!

ieda said...

selamat ulang tahun beb ..
semalam masuk x der entry ko nie ..

wah2 suspen .. harus ku joint .. jgn payah2 sgt2 wehh ! janji meriah kan :)

YanaMIB said...

happy belated besday "luv of My life"!! apa laa contest yg akak nk buat ni ye..huhu suspen suspen =)

Eri-chan said...

3 tahun dah dapat 4 angka ok what...

wish u the best. keep blogging. 1day 1entry. hehehe

Cik Ina Do Do Cheng said...

InsyaAllah kalau ada kesempatan, cik ina join giveaway ko ni. happy anieversary blog ko yang ke 3 tahun, semoga blog ko terus success : )

Bitt (double IS) said...

wowww happy 3rd blog anniversary posh!!!!!!!! ;)

Joy said...

happy 3rd anniversary!! mood blogging up n down gak kan...

Rinna said...

Epy Belated Anivesary to you blog Posh. Teruskan berblogging okey.. Biasa laa turun naik mood nak berblog tuh.. Jgn stop..teruskan nanti nuffnang kasi duit lagi banyak ..okey.. :)

Botak said...

hadiahnya bunga api kucing., betul tak? hahahaha.. :D

ALoNa CintamaniszLite said...

Nk hadiahkan poposh ke? hehe....

NUNU EERA said...

hepi anibeseri utk bloggy.. xsbr nk join giveaway tu.. wee.. ;)

Mimy Hamid said...

hepi annivesary blog luv of my life...dah 3 tahun jugak kot rasa nya kita kenal di alam blogging kan..keep up blogging beb

Dee said...

happy anniversary to your blog sis posh..teruskan berkarya eh..

Kotak Mancis said...

lama nooo... tahniah...

adarnadzmie said...

happy aniversary to blog LUV OF MY LIFE... tahniah buat posh76...

SyaNa said...

beb sori lama xjengok
cuti panjang :-)

hepi bday blog!!
hehehee

Model Baju Murah said...

artikel tulisan yang baik,,nice post slam kenal

GLace TIng said...

Happy New Year 2012
Hello, This is nice post. I thank you very much.
I visit and give your full support ads and please support ads me back. Thank you in advance.

Anonymous said...

You can kill a man but you can't kill an idea. Your ideas are realyy great and useful. Hope you'll write more. kamagra oral