Klik Jangan Tak Klik

Thursday, September 22, 2011

Majlis Tahlil & Bacaan Yasin

Inilah gambar sekitar majlis kenduri tahlil dan bacaan yassin
1st time pun aku organize majlis ni
biasanya aku buat "makan2" ajer

Alhamdulillah niat yang baik pasti dimakbulkan Allah...
walaupun tak begitu terancang
sampaikan last minit ada yang tak dapat datang
pun datang jugak...
yang janji nak dtg..tp tak dpt dtg...
tp ada gak yang datang walaupun sampai lambat
tak kesah janji dtg...

Inilah "ustaz rowk" aku saja jer gelar...
my bro
"Wan"...yang bacakan doa pada hari tu
lagipun sejak dah habis tahfiz dia mmg dah biasa dipanggil utk baca doa selamat & tahlil...

My beluv abah...yang sgt2 membantu tulun sekali keje didapur..
abah aku mmg tak leh duduk diam...ada jer kerja yang nak dibuatnya

Pak mentua yang "happy" & "sporting" selalu...

Ipar lelaki aku...

Ipar & MIL...ipar lagi sorang datang lambat...sbb datang dari JB
sampai pun masa nak habis baca yasin...
mmg tak leh nak tunggu semua sampai
dalam pukul 12pm lebih kena start...

Mak co & family pun datang...

awek yang paling solehah itu aku yer...pakai tudung lagi...tak pakai selendang jambul keluar rambut ..insyallah satu masa nanti aku mesti
nak pakai gak...

Mak aku pun dah tak larat kepenatan tu....kesian aku tengok...kalau tanpa my mum
entah apala nak jadi..nak harapkan aku sorang2 mau terkangkang2 aku

Psst: Majlis ni pun untuk my MIL sbb lately ni tetiba jadi tak sihat...tapi tak tahu apa penyakitnyer...so kami mendoakan juga semoga MIL aku sihat kembali macam dulu insyallah


10 comments:

nureenina said...

harap MIL cepat sembuh~ amin :)

tolong bagi opinion sikit boleyh ?

http://nureenina.blogspot.com/2011/09/profesionalkah-kita.html

KuNanGKuNanG said...

sesekali wat majlis tahlil cam ni mmg penatkan. tp xpe la dapat pahala..:)

:: LadyVerde + Mr.Doc :: said...

what a lovely occassion...murni niat u babe...insyaallah doa yg terbaik untuk ur MIL k :)

Mimy Hamid said...

Alhamdulillah selesai sudah majlis tahlil....selamat semua

Mr feckry said...

seorang yang hufaz al-quran..insyaallah akan dapat menarik ahli keluarganya ke syurga..

el said...

ensem ustaz rawk tu kahkahkahkahhhh

Dee said...

apsal gambar kecik benau..mesti cun nih..hehehe..

apapun moga MIL u cepat sihat ye..

.: iEyLa :. said...

Alhamdulillah..selesai jgk..

psstt: kem salam kat ustaz rowk..hihi

Cik Ina Do Do Cheng said...

GOOD JOB

bagus tu masak sendiri tuk tetamu. kalau dah biasa tak de susah manakan. yang penting tetamu makan puas hati.penat kita berbaloi. cik ina pun kalau ada kenduri kendara suka masak ngan air tangan sendiri nanti kenduri buat kita terkenang-kenang.

Softtouch [Hanim] said...

Alhamdulillah..tahnaih utk sis sbb berjaya masak byk2 tu..

moga mil sis cpt sembuh