Klik Jangan Tak Klik

Thursday, September 29, 2011

Lepas Raya makan porridge jelah!!!!!!!!

Dah puas menternak lemakkan
time raya

So back to normal rutin
activiti berdiet pun diteruskan semula

Badan aku ni kan jenis mmg kena pantang "nasi" so kalau
nak amik jalan selamat
makanla bubur nasi

tapi untuk dinner aku amalkan
"oat"
(leh tengok kat link ni)

Tapi tak suka makan oat campur susu tu...suka makan dgn lauk
kenyang sikit...

Bukannya nak citer sgt pasal diet saja jer tengok gambo
ada dalam folder
kasi letak jelah
"Teh C special"
one of my fav beverage...tp cafe ni buat tak
sedap...cafe kat BTS entah apa nama aku tak hengat

Last2 aku cilok Mr Y nyer drink lagi sedap
"air asam boi"

Meh jemput diet sama2....porridge mmg kegemaranku...
abaikan jelah background belakang tu
mmg dah takleh nak crop....
(sukalak tengok rambut sendiri...lurusnya tapi bukan teknik Rebonding yer...ori gitu)

Lepas ni akan ada hapdate gambo yang lepas2...for me mmg dah basi...tp utk korang
kira barulah yer...peace!!!!!!!

Psst: Exercise jer tak start lagi...malesssnyer.....dah manja sgt badan ni....huhu





9 comments:

el said...

rambut posh yg curly2 tu dah xde dah ke?bape hari tahan...bubur mmg sedap..kalo ada lauk2 sampingan lglah...dah bkn diet tu melantak kehkehkeh

-oP_ida- said...

alamak....nak jugak, terus teringin nieh.........

dear, u makin ari makin santek lah..^_^

Cik tikah said...

porridge still nasi dan berkarbohidrat. kalau nk diet, kena mkn 3 kali seminggu je. kalau mkn hari2, sma je x diet. hehe...

NM02 said...

bubur + cili potong

terangkat beb!

Jobless Girl said...

Memang sacrifice untuk slim down.

Cik Ina Do Do Cheng said...

oo cik ina suka gak makn oat ngan sayur yang digoreng cam kailan sedap tau. makna oat bagus tu jantung yang sihat.posh boleh gak ambik minuman campur ngan wheat germ.

JMR said...

dah start diet ke? rilekkk luuhh..

diet pas raya haji le...kihkih

anamizu said...

adeh bubur nasik..
lapaarrr T___T






luv,
cik ana.

Wahidah said...

ala x slh p photoshoot ngan hubby blk motip black n white...