Klik Jangan Tak Klik

Wednesday, May 4, 2011

Noodle Station...untuk peminat mee ajer

kalau tingin nak makan mee ajer
leh dtg ke Noodle Station nie

Meh kita check it out menu apa yang ada
Sini menu giler banyak tu

Dah tengok menu makanankan
kita beralih ke menu beverage pulak yer

macam2 jenis ada...nak yang kaler2...nak ice blended pilih ajer

Dessert pun ada.....tapi tak order takutlaaa kalori bertambah tambah

Last2 order cham ice ajer..

Mr Y kan main order Peach Tea...sedapla pulak
air aku tak brp sedap
pahit huhu

Sebagai pengganti dessert orderlaa
ala2 roti kahwin ni...sedap gak lain dari yang lain

Ni yang aku order entah apa namanya...bnyk naaa menu tak henggat daaaa
ternyata sedap untuk peminat noodles

Mr Y order mee yang ala2 tomyam...sini portion besar
& tak kedekut bahan

Suasana yang mendamaikan....

Outlet yang aku pi ni kat Giant Kota Damansara

Lagi satu aku nak rekomen sbb rega berpatutan...

Psst: Lunch hari ni tak tau nak makan apa...ingat sok nak poserla....ganti puasa dah nak dekat ni

19 comments:

fatin farhana said...

wow!!!noodle station.favourite tu,suke peach tea,mango sorbet,chicken chop b bla,bla..

Dee said...

x pernah mkn kat noodle station..one day will try..looks delicious!

Rinna said...

Bestnyaa tgk Posh gi ronda2 gini dpt makan plak makanan sedap2.

Tgk mee tuh pun tau dah sedapnyaa.. hehehe.. :)

qellissa said...

selalu nampak noodle station ni, tp x masuk lg..nampak mcm menarik je beb..

MYA EL QAYREENA AZRYAN said...

sumerrrr sedoppp

ratusiput said...

kdg2 layan mee lg sedap dr nasi.nasi ari2 jemu dah.kalau mi kat tempat2 camni mmg byk pilihan.takla menu biase je kan.uish air pun byk pilihan.kalau rega berpatutan mmg patut cuba ni tp tak pasti jb ade ke tak...ade tu ade rase cume tak pasti kat mane.

^pasu bunga^ said...

macam sedap je~~
nyum..nyum

Mia-Ina said...

penuh makanan..i like

ieda said...

haa beb , den dah pernah bawak anak2 makan sini di ktn ..
ok lah kan not bad .. :) rege un bolehlahh .. tapi my hubby still nak nasi wehh huhuh

nuanza said...

selalu gak lepak noodle station kat alamanda

Mama Gee said...

alamanda ada..tp tak pernah tergerak hati nk terjah....tp tgk kt sini mcm besh pulak....hik2

Si Nuansa Eyqin said...

saya kalau dashboard naik pasal update makanan mmg kadar segera akan buka. heee. tak pernah try. boleh cuba ni.

rasp said...

ada gak dok nampak kedai nie..tapi ntah naper 'seru' tak kesampaian...
leh le try bebila nanti...

Softtouch [Hanim] said...

xpernah cube lg nood;e station nie...sedap yer sis , nnti leh cube lah..

Delimasari said...

x pernah g noodle station ni..

♥MiZz-siHa♥ said...

penah try noodle station nie kat sacc...not bad la..

NUNU EERA said...

ske keautiau gorg die.. mmg mabeles..

a-as said...

menarik menu2 kat sini..boleh try ni :)

selamat berpuasa ya posh..

SURIA AMANDA said...

pernah makan kat noodle station ni....best..- along Lisa..