Klik Jangan Tak Klik

Tuesday, May 31, 2011

Free Makeover by STAGE

Berbalik pada citer "Stage" yang tetiba jadi kegilaan
blogger yang suka bermekap
dan juga pencinta MAC yang tak punya budget macam akulaa...
(ada hati nak mekap mahal tp budget ciput huhu)
nanti ada budget setia kasih balik pada MAC hehe
So Stage ni mmg sesuailaaa hehe

Tapi dah jadi member ni tak taulah nak beli MAC ke tak...
Stage bagi temporary card dulu...
permanent card kena tunggu within 3 months...

Inilah benefit kalu jadi member Stage

* Entitle for free makeover worth RM80
(nila tujuan sebenar aku beli pun nak free makeover....kan nak gi Annual dinner)
*RM1 = 1 point
(tapi kalau ada promo...birthday or anniversary adalah extra point)
* Membership last for 2 years...tp lepas tu kena renew RM25
kalau tak nak bayar leh purchase product RM50

Ini T & C...baca sendirilaa...kalau nak tumbesaran
click kasi besar yer

Inilah "free makeover" nya yang aku akan buat this Saturday
suspen tak tahu camno hasilnya
mix rock & retro...
boleh jer make up sendiri tp saja gatai nak buat makeover since ada
promokan...kita tengok jelah hasilnya nanti
jangan jadi hantu opera sudah!!!

voucher can use for 1 month jer...so saper2 yang ada voucher tu jgn lupa pi makeover yer
aku tau ramai blogger yang terjebak ni

Inilah nama mak andam "Sabrina" yang akan makeoverkan aku
sekali dgn rambut....senang satu tempat
Actually aku seriau gak nak mekap dgn
"malay" ni sebab selalunya turn up menghampakan
tapi takperlah kasi peluang....so far kalu dgn chinese mmg tip top...


Psst:Lepas ni aku citer aksesori & pakaian untuk Annual Dinner pulak yer...tunggu!!!


16 comments:

fazilzura said...

wahh , harus make up nye mantopppp

mama tisya said...

mmg best bila bli dpt wt makeover kn...heheheh

**posh opis kt ngan berjaya times square kn..jom lunch sama arini

YanaMIB said...

yg sy tau biasanya mekap artis yg terer mekap ni laki/nyah..sbb org laki lbh pandai menilai kecantikan wanita..tol x? =)

Mimy Hamid said...

ko leh gi memana make over branch STAGE la...kalau kat mid valley leh try edmund..sabrina tu kat tropicana mall kan..aku dah jumpa dia...best gak..peramah

si tuan putri kiUt said...

best tak stage ni ek?? tak sabar nak tgk selepas makeoverrr....:D

el said...

arghhh igtkan ada gambo poshhh teruja aiii dtg laju2 taw..suspen tul hehehehe

J.M.R said...

tu la.. kalo make over ngn amoi lagi best kan..khikhikh

Azmiezas said...

ari tu masa akak pegi midvalley akak ada nampak boutique dia..tp x masuk pun..ok ke brg2 die..??

qellissa said...

i pon dapat membership ni, sampai sekarang pun x buat lg free makeover tu..tggu nak g dating baru buat..=)

ratusiput said...

tak sabar nk tgk ko makeover...aku dpt bli stage skit je aritu...sbb lain sme habis..mencik...yelah jb kan ade satu je branch.mau tak sme serbu situ.ppssttt blog aku skang aku privatekan smentara sbb ngan sentap ngan cik kitol.dah ok nnti aku bukak balik :)

♥MiZz-siHa♥ said...

xsabar nak tgk di make over tu..

ieda said...

wow beb free makeover tuu .. den x sabo nak tgk nie .. nanti jgn lupe review ye :))

atty's said...

tak sabau nak tgk posh kena makeover..

mummysyafie said...

nak tengok hasil nya..mesti lawa..

watie wyyn said...

now i get it! mesti google psl retro party terjumpa my blog kan.. x sangka lak n3 wild party retro tu bleh bg u idea.. anyway all d best!

-oP_ida- said...

wahh best....... rezeki neh.....