Klik Jangan Tak Klik

Tuesday, May 31, 2011

Aku sanggup tunggu walaupun mengantuk!!!!

Bagi peminat Desperate Housewife
jgn lupa menyaksikan setiap Selasa
jam 10.30 malam, di 8TV atau Astro
chanel 708


Ingatkan cerita ni dah stop
tetiba sambung balik...harusla aku tengok...

Aku mmg peminat setia
TV siri ni dari mula2 start dulu
...ulangla berapa kali pun aku suka jer tengok
bukan takat jalan cerita yang menarik tapi sebab aku admire
dengan gaya isteri2 terdesak dalam cerita ni
walaupun umur dah dekat suku abad tapi masih stylo
& bergaya....
lagi satu aku suka deko rumah diaorang yang ala2 english style tu...

Actually cerita ni bagus bukan pasal tu ajer
tapi bnyk knowledge yang boleh dipelajari berkaitan dgn kekeluargaan
tu yang aku addicted & tak pernah miss tengok walaupun mata dah kuyu...

Bagi peminat "Desperate Housewife"
jgn lupa tonton malam ni...


Psst: Kalau Mr Y ajak tidur pun aku suruh dia tido dulu...semata mata nak layan citer ni...hehe


32 comments:

yana2605 said...

sy start minat dr season 4 ke 5...masa 1st time tgok pn sbb dh tak da citer nak tgok so layan kan je la...serius best...pastu dh tak pernah miss citer nie..stp mlm selasa dh chop TV dgn husband sb nak tgok cite nie smpai dia merajuk masuk la....

citer nie mmg byak penganjaran and uat kita berfikir...smgat kejiranan tue yg penting..huhuhuh

Farah Shamsudin said...

saya juga peminat cerita ini!

Rozuan Ismail said...

ini memang fanatik desperate housewive nih =)

Mr feckry said...

dorang kata mak-mak suka tengok citer ni

Eri-chan said...

yer samalah kita..dari 1st season i layan. tapi lepas ni susan (Teri) takde dah..sebab dia nak buat rancangan sendiri. lepastu Lynette pun nak ikut keluar dari DH. so kalau 2-2 org ni takde..takdela sambungan..but donno la...itu yg i tahu..hehe pjg lak citer

Softtouch [Hanim] said...

sy tgklah jgk tp bkn peminat cite nilah..mmg best cite nie..tp tulah kdg2 masa nya xkena ngan jadual sy..hehehehe ceh! budget artis plak..hehehe

el said...

layan jugak tgk DH ni..suka tgk depa dressing hehehe

ieda said...

dulu beb .. den ade jugak tgk .. sejak addicted ngan blog nie tb kureng lahh huhuh .. selalu tgk online jeww :)

Isteri Encek Bard said...

suker tengok gak

wahida said...

yeeeehaaaaa!! akhirnya saya dpt jugak jumpa blogger yg suka citer ni...saya antara yg fanatik...tak boleh miss, kalau termiss sure tak boleh tdo mlm...sungguh!! tapi so far, utk season kali ni, tak pernah miss...
saya ada DVD utk season 1-3...utk season seterusnya, akan diusahakan kemudian, sbb saya cuma beli yg original saje...cetak rompak bo layan...kalau citer lain, beli pirate punya, takpe...hehe...
suka citer ni sbb ada banyak pengajaran, selain cara kita mendidik anak dgn betul, semangat kejiranan dan semangat setiakawan yg sgt kuat...dan tak sangka saya dah bersama citer ni dah 7 tahun...
citer terbaik di abad ini!!!

Mimy Hamid said...

ni feberet si erichan..heheh..smpi skrang tak miss...aku dulu suka eksited tak miss.skrang asik lupa je episod ni..

YanaMIB said...

mak sy pn layan sgt cite nih..naseb kt rmh ada astro max..kasi rekod je segala cite yg xsempt nk tgk..bila2 free lyn smpi lebam..haha =)

qellissa said...

My febret show jugak!best kan? suka tgk Eva Longoria tuh...

Azmiezas said...

tak suka tgk 8tv..hehehe

SyaNa said...

sama!!!
aku pn sanggop tu tahan mata
tp kadang tersasar gak
bile bgn pagi rse sedey sbb termiss

mummysyafie said...

betul²..wajib tengok ni. termasuk la citer GLEE n CSI.

~ ( LayDee_N ) ~ said...

sis... masa untuk tdo daaa... heheheh. lama tak singgah sini. sihat?

maira adreanna said...

blogwalking

watie wyyn said...

suka giler.. never missed..siap ada collection dvd lagi tu.. tp mmg da lama sepi kan citer ni..last i follow smpai season 6..skang ni da season bpe ek? me n my bff siap ada sorg satu watak dlm ni.. very der kannn...

nashays said...

ade bbrp series yg aku ske tgk mcm dh, glee mmg top list..xle folo citer bebanyak..x jadik keje kang..tu blom citer korea, nora elena lg tu..tp season ni lg best

Just Call Me Bitt said...

akhirnyaaaaa....

Nisa' said...

Baru je habis tengok Desperate Housewives tadi. Not a die hard fan, but bolehlah. Kena ada setiap seasons, baru boleh marathon and faham ceritanya.

makdara TERdiva said...

dah lama x layan citer ni sbb mlm dah jarang tgk tv

lily_lotus said...

yeehaa! samalah kita...

kay_are said...

memang tak nafi r cite ni memang best pun cume takde r fanatik sangat tengok cite ni.. bese2 je..

Rina AVAIL a.k.a Cik Betty said...

best yer drama ni? x penah tertengok pulak..tp tahulah ada..malam susah skit nk tgk tv sbb asyik tertido aje..hehe

ieda said...

beb .. mu kemana ??
lama menghilang .. winduuu dehhhhhhhhh

Mia-Ina said...

mia suke gak tgk cite nie..

ALoNa CintamaniszLite said...

Asslmmlkm posh..lama tak nampak ni..apa khabar?? harap sihat2 ye..harap poposh pun sihat jgk..

-oP_ida- said...

kalo dh minat apa saja sanggup sis..

lama tak jengah sini..sangat rinduuu dengan kamu.....

d.a.m.i.q.u.l.a said...

posh,sorry lame tak jenguk sini.nak emel leh?nak invite ke blog aku.nnti drop kat sane ek?thanks

A.L.L.me said...

http://rocktoadamlambert.blogspot.com



gila WILHELMINA SLATER...tu kot...hahahahah