Klik Jangan Tak Klik

Saturday, July 16, 2011

Miss my blog...

adushhh mesti ramai tertanya tanya mana
aku pergi sbb berkurun lama tak update blogkan ...

Macam2 jadi...dari sakit teruk
nak dekat hampir 2 minggu ...
sampai MC beberapa hari
alhamdullilah
mgmt baru aku ni memahami
habesss dah sakit nak buat lagu mana
ingat baru keje nak gak jaga attendance kasi clean
tapi apakan daya
bab sakit2 ni allah taala yang menentukan
aku pasrah jela...

lepas tu baik kejap
sakit lain pulak...demam ...dengan batuk selesema...
berlarutan nak dua minggu
ni pun ada sikit2 gak batuk...

Lepas tu nak baik punyalaa lambat...
la ni baru pulih sepenuhnya
insyallah....lepas ni aku aktif balik...insyallah

tapi dalam dok jadi macam2 dugaan
ada gak kebaikan...tulah tandanya apa saja yang terjadi
pasti ada hikmahnya

kemudahan internet kat rumah & opis di permudahkan
tapi blogging aku lak kelaut
aku jadi takde mood nak berblogging sebab+ sakit teruk...

Anyway citer banyak pun tak guna
sebab aku tau aku bnyk utang nak bayar
especially pasal
"Annual Dinner" + "Makeover"
yang ala2 peserta AF katanyer...
insyallah walaupun dah backdated about a month
aku tetap update yer...

Apa2 pun aku RINDU dengan korang semua sesangat!!!!!!!!!!!!

Psst: Terima kasih pada kengkawan blog yang sudi bertanya khabar & sudi lak dtg melawat walaupun blog aku senyap selama sebulan....dan tak lupa pada Nuffnang walaupun aku tak aktif iklan menten mencurah...semangat lagilaaa nak berblogging..tak lupa juga pada Mr Y yang bersusah payah menjaga aku masa sakit...& moral support untuk teruskan blog ni...

15 comments:

Shu Shinju said...

laaa..posh sakit ke? dah sihat ke?

insyaallah... shu doakan posh makin sihat k...

Gee said...

cepat baik keyh....(^_^)

Mimy Hamid said...

hi posh...welcome back...lama tul hilang last entry 31 may..almost nak masuk 2 month....sakit teruk yer posh...masuk wad ke?? shiann nya ko beb...apapun dah ok ni jaga diri elok2 key...take care...keep on update..take ur time...get well soon

el said...

tulah el pun tercari2 gak posh
awat lm x update..g mn sakit ke..intenet kt opis xde ke ape keheynye hehehe
alhamdulilah dah baik eh
apa sakitnye tu..xpe2 pelan kayuh nti cite k..take care

rasp said...

hope u feel much better now sis...
mmg rindu banget...
tertanya2 gak mana u menghilang....
tak sabar nak dengar stori2 u :)
take care sis...

Eri-chan said...

oh sakit ker....lamanya, kesian pulak.alhamdulillah dah sihat

RasyidHamid said...

td cam ternampak akak kat econsave alam jaya...heee

Dee said...

salam sis posh..aritu sis zana/ikiqzalia tya dee kemana posh menghilang..syukur u dah sihat sekarang..nti jgn lupa cerita ye sakit apa..moga terus berblogging..dan sihat sentiasa..amin..

nunu eera said...

sma la sis.. i pun demam seminggu jgk la.. pastu busy lgi.. nnti da xbusy updted la yek.. :)

ieda said...

patutlah mu dah lama x online .. sakit .. hermm dah agak dahh .. take care beb .. ape2 punn memang weolss miss uu beb ! :)

Anonymous said...

salam posh
good to have u back!

-oP_ida- said...

welkome back daling...
MISh uu so muchhh.....

beharap, dh makin sembuh dr penyakit yer....tuhlaa sapa kitakan..nak tentu segalanya....huhuhuhu

serius MISS u......

Rinna said...

Salam Posh.. lamanya menghilang.. dok tinjau2 gak your blog senyap jerk..rupanyaa sakit yer..

Alhamdullillah Posh dah sihat yer.. so teruskan berblogging..yer.. weols nie pembaca setia your blog.. :)

ikiqzana said...

tu la aritu baru tanya dee.. posh mana menghilang. rupanya posh x sihat.. xpe lepas ni berblogging balik yer.. rasa sunyi posh xde.

ALoNa CintamaniszLite said...

Hmm..tertanya2 gak..lama betui posh tak apdet blog. Skang macam mana? dh pulih sepenohnya ke??
Sakit apa, posh? takmo kongsi ke??