Klik Jangan Tak Klik

Friday, March 25, 2011

Singgah ler selalu...

Nilah dianya nama diberi
"Singgah Selalu"
memang "wajib" singgah kalau mai Jay Bee...

Meh kita check it out apa menu yang
ada...mmg rambang mata tengok
menu2 yang ada...
tapi tempat ni mmg happening kalu nak lepak2

Tengok2 tapi masih tak puas hati tetiba ingatkan one of the blogger dok kata
nasi goreng ketam yang sedap sgt...
apalagi tak fikir panjang order ajerlaa....

ABC yang meriah ni pun wajib order sedap sesangat

yesss!! dah sampai pun tapi bukan aku punya daaa
"Nasi Goreng apatah"
mak aiii banyaknya.....Mr Y punya order
apa tah...aku tak ingat..
fokus dgn order aku jer...siap ada pengepit ketam
Mesti korang ingat ketam tipukan..

**


**


**


**


**
Hamik!!!punyala besau...siap ada penutupnya lagi
terkezutla kejap...

Sebelum makan belek2 dulu ketam tu...
mmg betul2 isi ketam dalam tu...bukan yang fake punya
bukan crab stick ...betul ker aku sebut ni

Idea mendatang buat la betul "luv" tanda terima kasih
tak terhingga sebab bawak trip pi Jay Bee...
nilah jadinya romantik tak menjadi...dok tergelak gelak

Rasa ketam ni mmg marvelous....sampai daun bawang tu pun kalu boleh aku nak telan sekali
sebab musababnya...mak aiii rege nye telan air liur jab
RM20++ sepinggan...kenyang sampai esok ler jawab...


Memang betul tak leh lupalaaa
nasi goreng termahal pernah aku makan
dek sebab mahal sgt sampai makan pun half jer balance
bawak balik daaa....

Kalu mai Jay Bee aku nak mai lagi restoran ni....

Pssst: Moral of the story sebelum order check betul2 rege tu....tak pun tanya dulu...tapi apapun rugi tak cuba "NASI GORENG KETAM" ni ...first time aku cuba mmg sedap banget...

8 comments:

ratusiput said...

kalau 20 lebih spinggan pastu tak sedap mmg nk kena sepit owner restoran ss tu.ehehe..

Rinna said...

Bestnyaa makan nasi goreng ketam.. tak pe bayar mahal nak rasa sekali. lepas tuh tak payah ler order lagik dah tau camna rasanyakan.. :)

Azmiezas said...

mak aii mahalnya..tp kalau sedap ok lah kan, berbaloi bayar mahal2..kan?..

NuNu EeRa said...

klu sedap, xpe la.. nak kne try klu g JB nnti.. tpi nnti tu bile..??

A D I A said...

nasi goreng termahal ada kat pj ni, william nama tempat tu.

tiefazatie said...

wah!cantik abc tue sis!

NeenaAnuar said...

yeezzzaaa!! my fav place for dine kalau turun JB.. owhh.. sangattt rinduu sama itu ABC! memang the bessssttttt ABC I ever had! :D

-oP_ida- said...

kalO sinik...nasik goreN ketam sume menu ketam pames kat JURU....

btw, bayaq mahal makanan sedap berbaloi...... jgn bayaq mahai makan rasa mcm nak lempaq jaaa tuh tak baguss..eheheheheh