Klik Jangan Tak Klik

Saturday, March 26, 2011

Kat tiang pun jadi....mmg tegar!!!

Opps entry terbabas....citer Desaru lum habisss dah
laju jer aku ni kalau citer pasal makan...hehe
lupa laaaa adegan kat "tiang" ni

So sebelum kami melangkah ker
"Kota Lama Johor"
tetiba ternampak burung kenyalangkaa....setahu aku ler
burung kenyalang ada kat Sarawak jer...tp burung ni sejibik cam
burung kenyalang daaa...so amik ler gambo buat kenang..kenangan
sepasang lak tu...pandai burung bercintun yer
pandai..Mr Y amik gambo diam ajer

Selamat tinggal Desaru
mana taw ada rezeki kami mai stay kat sini pulak...

Sebelum keluar dari Desaru ada "gerbang"

Dan disebalik "gerbang" tu ada blogger tegar yang nampak port baek
utk singgah pose jab...kereta banyak kat situ lalu
lalang...tp dah kata blogger tegar
haruslah buat bodo ajer...siap pose maut & senyum2 lagi hehe

tiang pun tianglaaa....nasib baek takde keta eksiden tengok model sesat ni hehe
kasi can lerrr..kat key ell takde maknanya aku nak buat lagu ni...

Insyallah ada rezeki kami kembali...bye Desaru...bukan
"Selamat datang...Selamat balik laaaa"

Psst: Nak ucapkan terima kasih bebanyak pada kengkawan blogger yang sudi mendoakan "interview" aku ari tu...alhamdullilah dapat...insyallah Monday aku start keje...thanks oso to Mr Fazli customer tempat keje lama yang tulun rekomenkan....macamlaaa dia bc blog aku...

7 comments:

ratusiput said...

aku pn dah lama tak g desaru...

Shu Shinju said...

betol la tu burung kenyalang kan...hehe...

tahniah..dapt kerja baru...:)

Va Va Voom said...

Nice pose dear!

Azmiezas said...

congrates for ur new jobs..

pak long said...

salam...
cunnyer bloger tu.....appy selalu...nanti kita pun nak pi la makan angin kat sana..

ieda said...

uih beb memang dah lama x ke desaru nie .. last pergi masa den darjah 6 rasanya .. dah lama woooo

adehh mereka kata ape tau beb .. nie bukan model tapi ratu cantik dari chinna sudah mariiiii :))

ghost writer said...

kira ok lar jadi model tiang...karang dibuatnya jadi model jalanraya,tak ker haru...