Klik Jangan Tak Klik

Thursday, March 24, 2011

Lunch aka Tea time @ Desaru

Ini pun dia hidangan kami dah sampai
nasi goreng
&
Nescafe ais cukupla...
vacation...vacation jugak tapi makan pun kena bercatu...tak leh nak main
sumbat jer walaupun time vacation nila perut sentiasa lapo manjang..
diet mmg kelaut la jawabnya

Nak jugak enterprem....yelah sebab menunggu makanan sampai punyala lambat
makanan kat sini bese2 jer tak leh nak komen sgt...

tak bnyk choice...yang ada pun goreng2 ajer
ada lunch buffet disediakan
tapi rasa rugi pulak sebab pagikan dah pulun kaw kaw...
so lunch mau lite2 jelah kan...
lagipun makanan kat sini consider mahal jugak
maybe jauh dari town so mmg patutlah makanannya mahal sikitkan

Main cak...cak dulu sebelum nak makan yer...Mr Y sebenarnya nak amik gambo
food tu tapi cam beselah akukan camwhore sikit
pantang jer nampak camera
&
Mr Y tetap photographer yang setia

Jemput makan yer....ni mmg dah kebulur sangat...dah masuk pukul 3 lebih
mau tak lapar...walaupun aku tak drive tapi lapar tetap lapar

Bertuah!!! nama restoran ni pun aku tak ingat tapi betul2 depan beach...leh la kalu nak rasa angin laut....walaupun makanannya kureng tp dek sebabkan angin laut tu yang buat berselera...


Psst: Cerita Desaru takkan berhenti kat sini ada lagi tunggu!!!!

6 comments:

Dee said...

dee kalau travel pun selalu lunch terbabas..pastu gastrik..huhu..

NUNU EERA said...

xpnh smpai desaru jgk.. cian kan.. tgk update sis je la.. :)

mummysyafie said...

pernah dengar je nama Desaru ni..tapi pergi idak lagi..sob..sob..

Softtouch [Hanim] said...

bestnya mkn tepi laut sis..betul dr xsedap jd sedap mkanan tu..jauh jgk ye desaru dr jb..sy xpernah pegi pntai desaru tu...

rasp said...

pernah ke desaru...
tapi dah lama giler...
rasanya ada 10 tahun lebih kot tak ke sana...
slalunya time2 cuti2, diet mmg kelaut sis..

Shu Shinju said...

comelnye kak posh!!!