Klik Jangan Tak Klik

Friday, December 3, 2010

Hidup Tanpa Blog

Gambar takde kena mengena dgn tajuk tetapi aku letak jer
kot2 ada yang merindui Mr Poposh

Harap maklum
Semalamkan aku menyepi
sebabnya busy giler
dgn office ni nak form new structure...dgn recruitment lagi
pening wa...

Apa2 pun aku cuba gak nak blogging semalam pun ilang dah mood nak menghapdet
balik pun dah lewat malam
aku kalau nak update blog mesti ada feel
& gambar...so dek sebabkan aku takleh nak fokus dgn blog
so kena la kasi priority pada kerja...

Lepas ni aku pun tak tau buleh ke tak aktif blog ni huhu
kekadang rasa nak letgo...kdg2 rasa sayang sgt....
tengokla macam mana...dalam "draft" berderet2 tunggu untuk publish
tapi aku macam "stuck" nak update

Ada tak yang nak kasi kata2 peransang...up sikit!!!

Psst:Ini pun aku cepat2 update sambil lunch...smlm sampai makan pun tak sempat huhu

20 comments:

Dee said...

update blog bila u free je sis..inikan cuma hobi kita je..don't stop blogging ok..

Joy said...

I’m addicted to blogging! ;)

Ann said...

Hi Posh,

Im ur SR..love to read ur blog..byk info & tips yg i dpt from ur blog..keep on blogging yeahh..

:):)

Ann

A D I A said...

i pun cam nak letgo tapi syg. tu yg i tak update hari2 tu.

..:: k i n a k O y u @ m a m a ' a D a m ' ::.. said...

don't stop blogging ok..? x best la awk x ada... dan jgn la rasa dunia blogging nie satu benda yg menyusahkan. releks je..mesti ok lepas tue.

el said...

biasalah tu keje byk..kena tumpukan keje..ada ms free nti boleh aje berblog..takan nak stop teruih..SAYA TAK SOKONG..heheheheheh

atty's said...

takpe sis..bila free baru hapdet,just hobi je ..

ratusiput said...

janganla..aku takble hidup aman tanpa baca blog ko...ehehe..

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

mr poposh..cute....

SyaNa said...

jgn smp stop
curi2 jek masa update

Softtouch [Hanim] said...

xpelah sis, keje yg pnting kan...yg pnting tlg jgn stop berblog ok...peluk cium utk poposh...

y@n@ M!B said...

klu sis bz kitorang pahm je..tp klu suka² nk let go belog?? oh tidak sis! huhu...windu nnt nk bc brita poposh..ecehh poposh je yg penting..bukan bukan..brita psl sis pn nk tau gak..huhu~


don't stop blogging pelishhh~ (^^,)

Eri-chan said...

feel free, write down all what you want. i blog kat rumah je. opis semua kena block internet..balik kg line takde..haha..

niesz said...

sis can do it!hehehe..

NUNU EERA said...

sedih jgk sbb skrg ni xleh nk update sgt.. blik kje lmbt n pnt.. cian kat my bloggy..:(

Azmiezas said...

akak pun sama, kekadang rasa mcm nak stop berblogging jer tapi sayangkan kenkawan..uwwaaa..

Katak Ijau said...

aku pn mengalami masalah yg sama gak...kekdg sgt malas nk update...huhu

rasp said...

memang kkdg tu rasa nak letgo...
tapi terkenangkan dah lama berblogging and terkenangkan kawan2 yg kita jumpa rasa sayang je kan...
takpe sis, take ur time...
kami setia menunggu tapi janganlah henti terus ya...

mummysyafie said...

update blog bila dah tak bz dear..take ur time.

Delimasari said...

posh pandai bercerita = jgn stop pulak