Klik Jangan Tak Klik

Tuesday, November 2, 2010

Sedap sehingga menjilat jari tapi bukan KFC

kalau rasa nak mendiet kemana lagi
kalau bukan ker Kenny Rogers
tapi kami tak makan ayam panggang
..saja nak ubah seleraker!!!
leh caya ker....atau ada sebab lain

Buat aksi jelingan manja dulu
Kat OU ni
punyala bnyk tempat makan bukan tak tau nak makan apa
tapi ada cerita disebaliknyer
(sila kebawah lagi yer)
belakang tu tempat belajar diving
huhu

Amboi sampai menjilat jari
makan apa tu???

Inilah dia yang sedap sgt tu...tapi bukan aku punya daaa
kalau org takde gigi or baby elok kasi mash potato ni senang telan ajer tak payah nak kunyah2 hehe

Bukan aku yang order Mr Y yang order
naper order ni ajer
sebabnya Mr Y sakit gigi daaa
dia suruh gak aku order ikut tekak apa yang aku suka
semestinya la aku nak order ayam panggangkan

tapi itulah pengorbanan seorang
isteri katanyer!!!
yang tak mau sominya telan air liur tengok aku makan sedap
jadi aku hanya order
sabo naaa....itu air sama kaler tapi satu fresh orange satu lagi mango juice

Nak tengok apa yang aku order
isteri solehahkan!!!!!

**

**

**

**

**

**

**

**

**
Caesar salad

Seketol muffin

Aku mmg tak sampai hati
tunggu gigi Mr Y dah okey baru aku paw dia
(oooo paw ko sampai hati yer huhu)
mau half chicken...tamakler tu biase amik quater jer hehe
hehe

Pastu jenjalan jab tengok pesta halloween
aku ingat sapola mamat ni
rupa2nyer Azwan Ali
betul2 halloween makeup ko...
menakutkan hehe
bersepah2 yang mekap ala2 halloween
Mr Y suruh take picture eeee
tak nak lah aku
aku rasa cam hantu betul2la...huhu

Suka tengok cerita hantu tapi bila time nak tidur
& pi bilik air penakut yang amat!!!

Psst: Tengok caesar salad tu alamek sedap ler pulak harus DIY kat rumah ni...hehe

24 comments:

ieda said...

huhuhuhu memang sedap kentang tuu .. kalau gi mcD @ KFC memang tuu anak2 makan ..

uik .. azwan ali ?? bukan ker katanya dah tobat ! hahahhah kalau artis tuu artis jugak hehhe

mama tisya said...

mkn salad je..ptt ler selim melim..tp ayam kt KR ni dh makin kocik...

aritu kt pavilion jmpe gk azwan ali dk tgh lyn coffee kt starbuck

Mimy Hamid said...

aku suka KR...wowwwww sedapp giler kan...ayam rosted dia sedap sangat...tetiba tgk caesar salad...aku dah lama tak makan ni

y@n@ M!B said...

sy suka mash potato tu..klu bli aym, side dishes mesti ada mende tu..hehe..^_^

Dea said...

wow...yummy.. hikz..

ChiKeDees said...

i'm craze for the salad

Rinna said...

Hmm..sedapnya..tgk salad tuh..Posh.. hehehe.. menyelerakan sungguh tapi aku nie kureng sikit kalau nak makan salad aje.. :)

Zaer!! said...

Wah! Berselera lak pepagi ni.hehe.nice..mana SB yea??zaer xjumpe..dari dulu lagi.memang xde erk?

Softtouch [Hanim] said...

baiknya sis.sanggup korbankan ayam panggang tu yer....kelas mr y sakit gigi makan mashed potato..selalu org mkn bubur..:)

rasp said...

sungguh laaa baik hati mu wahai sang isteri :)
patut la mr y sayang banget sama kamu :D

Zaer!! said...

huhu..takpela.bukan pe.baru ni u ade masok blog i.pastu SB.tak tahu lak u xde SB.xpe.keep in touch yea.

zura@iwan said...

wahhh..mmg betui2 diet uols..mkn sayue je...bagus2..hehehe

-NiD's- said...

Caesar salad memang sdp....terbaikkk... muffin kenny pn leh tahan gak...gebu..gebu...hihihiihi

☆ lieya latif ☆ said...

bagus nye u sis...setia 'menemani' husben, mr y tak leh mkn yg keras, u pun berkorban jugak...basu2..so sweet okey.....

takpe sis, lepas ni bantai balas dendam half chicken plak heheeheh

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

sedapnya KR....
xsuka tengok cita hantu menakotkan..huhuhuhuh...

pssttt: sebenarnya tanak cakap yang aku memang penakot..huhuhuhu

Diyana said...

salam ziarah..
dah lame x makan KRR,dulu keje situ kejap makan mmg sedap2 ler hehe

el said...

caesar salad tu el nah try
makk ai rs masin betol kuah dia..mayb lain2 branch kot lain2 rsnye betul x..:)

Dee said...

dee suka sgt2 muffin kt KR..sedap..

Cik SHiNJU said...

ai lof keni rojes.. :P

mummysyafie said...

mashed n muffin dier mmg dabomb..sedap kan..

Faizaharis2 said...

saya suka Caesar salad KR tuu.... sedappp.....

Just Call Me Bitt said...

ismeth suka mashed potato tu..hehe pastu branch kenny kat situ best coz ade swiming pool yg tak boleh mandi bak kate abg is..hehehe

NUNU EERA said...

tgk gak yg kat ou 2.. dorg joget2 ala2 antu.. hehe..

ERMAYUM said...

KR muffin dia memang sedap - i can just go to buy muffin :)