Klik Jangan Tak Klik

Friday, October 1, 2010

Turquoise ni cantek tapi...

Aku kan dah lama tak buat review pasal baju
so la ni aku nak buat balik

Cantek kan kaler ni...
Mula mula aku rasa macam nak beli
sebabkan tertarik dgn color yang meriah gitu
satin pulak tu lagi ler aku suker

Sekali terai punyer terai aku rasa macam serba tak kena
sebab musabab nyer ialah
baju tu rasa cam berat
dgn span kat bahu tu tebal
badan aku mmg ada problem tang bahu
tak boleh nak pakai span2 jenis tebal...kalu tebal sgt aku kena bukak
sbb bahu aku sebenar nya tak perlu pakai span
semula jadi gitu hehe
kalau aku tempah pun aku dah kasik tau aku mau span yg nipis...
leh ler melaram ala2 model gitukan tak ler bahu tu jatuh sgt

tang lengang tu semua nyer cantek
plus design dia pun memenuhi citarasa aku
tapi tang reben tu dek sebabkan kain satin tu berat
aku rasa macam sarat pulak...
sudahnyer cancel tak jadi beli huhu

Aku punya style mmg macam ni aku cuba dulu
take picture lepas tu kalu aku tak leh tido malam asik teringat2
so the next day aku akan terus beli
aku takkan beli terus
sebab kekadang kemaruk sgt nak membeli
at the end langsung baju tu tergantung jer kat dlm lemari tak pakai
tapi adala yang tak bagusnyer...pikir lama sgt pi cari balik baju tu dah takde stok huhu


Psst: Hari ni ISETAN start sales....saper2 boleh la pi terjah....hehe

25 comments:

Diarihatiku1976 said...

ooo bagusnya.. pembeli yg bijakkk...

fikaryna said...

posh..cerewet lambatkan perbelanjaan menyoping..hehe..

☆ lieya latif ☆ said...

eh ye ke sis sarat...lieya tgk just nice jek kat badan sis...nampak cantik tau....lagi2 ngan reben tuuu...lieya pun suke baju2 yg ala2 mcm ni....lagi sis free hair...mmg cun pakai.....kalo cam lieya pakak tudung jenuh gak nak pikir gaye lilit tudung sebab tak mo nampak serabut ngan reben tuh.....

cun ar sis!

mama tisya said...

sure rmi giler org kt klcc tu...kalo isetan sales...cantik gk bj posh try ni tp reben tu nmpk berat ek

Softtouch [Hanim] said...

cantik bju tu ..elok terletak kat bdn sis...yelah betul kene pk betul2 sblum nk beli dr kita beli last2 xpakai...

y@n@ M!B said...

style sy lak klu dh berkenan tu trus sapu je..sbb xtau bila nk dtg lg tpt tu..

style sis ni same cam my fiancee lah..dia suka survey dlu..hehe~ =)

AngahSayang2314 said...

wah isma cantik apa baju tue... tapi kan bole tahan gak ye is nie tahu jer sales bila kan????
cantik la baju tue

el said...

baju satin tu jadilah posh
berat sgt ke reben tu hehehehe
el pun kalo mlm2 x leh tido teringat je sure beli soknye hahahaha

qellissa said...

cantiklah babe...i suker kaler tu especially tang riben dia..nice

qellissa said...

cantiklah babe...i suker kaler tu especially tang riben dia..nice

ratusiput said...

ha aku pn dh lama tak bli baju baru...bulan ni tak ble sbb bulan ni bulan mengover duit2 yg lompat2 se raye.ehehe...tp kale turqoise ni mmg cantik kena lak org putih cam ko yg pakai.

Mr feckry said...

lawa design baju ni

-NiD's- said...

baju dah lawa....nice jaa...
tapi sepemakainya agaK teliti sbLom membeLi..bagustuh...jadik pengguna yg bijak...hehheheeh

atty's said...

kty tgk cantik je..posh pakai .kaler pun cantik

Dee said...

cantiklah posh..tp kalo x selesa mmglahkan..hmm..

rasp said...

body selim melim cam u best...
mcm2 style leh pakai...
u plak pandai bergaya..
bertambah menawan....
i oso like tis kaler!

NICK IRFAN said...

cantik gak bju ni

zura@iwan said...

suka kaler ni...cantik....bdn cantik apa2 pakai pon cntik...

Rinna said...

Sweet dan cantik baju tu kena jer ngan Posh kalau pakai..tapi terpulang laa kan yang empunya diri laa yg tau sedap pakai ke idak.. :)

lily lotus said...

memang cantik..kalau pink lagi cantik..hihi..tetiba

Anonymous said...

baju cantik,pemakai pun cantik@tergoda

Mimy Hamid said...

eh lawa la..napa lak ko tak suka...aku suka la...suka sangat..color lawa..semua nice

Just Call Me Bitt said...

cantik...me pon sama gituw tapi kan yg tak best puas berangan pastu time nak beli saiz plak tak de lagi-lagi haritu try ade saiz...uwaaaaaa..tu yg malas dah window shop...lenkali rembat terus...

NUNU EERA said...

dlu2 pggil kaler ni tortoise.. sbb xreti nk sebut lgi msa 2..huhu..

mummysyafie said...

saya lak, bila cuba sesuai terus beli. tapi sumtime leh menyesal sebab tak berbaloi..