Klik Jangan Tak Klik

Tuesday, October 5, 2010

kalau sesak boleh jadi baju raya

Walaupun raya tinggal seminggu jer lagi
rasanya masih ramai yang buat open house & open officekan
Office aku hampeh....takde pun yang nak buat open raya...yelah mostly
non malay...takdenyer depa nak buat apa2...
kang kalu aku bersuara haruslah aku jadi organizer...
tak kuasala aku

Aku dok terai collection dari The Executive
(kan mmg always my fav collection for office wear) ni
kan ala2 macam baju kebaya moden gitu

Yelah kalau sesak boleh jugak pakai dgn jeans...pants or long skirt
takkan nak pi pakai baju yang sama nak beraya
So kalau tercari2 baju ready made bolehla terai collection ni
pandai jer The Executive time rayala dia keluarkan koleksi ni
kot2 ada yang nak pakai untuk raya

Yang ni lagi satu collection...brown color
cantikkan...Thai silk ni

Siap ada tali pinggang lagi
aku suka paten dia

Nak jugak...nampak happy tapi dalam hati Allah saja yang tau dok teringat kat Mr Poposh
huhu

Psst: Komen pasal koleksi ni...cantik tapi kain dia agak keras...which aku rasa tak comfortable sgt.tapi kalau untuk function okla kot...pakai dgn skirt kembang payung meletop u...hehe

17 comments:

☆ lieya latif ☆ said...

sis, i suke yg no 2 tu...mmg cun ....u pakai lagi cun...dah le slim takde perut...cantik jek terletak gitu.......

ratusiput said...

cantik gak patern2 dia...aku pnh gak jeling2 brand executive ni kat metrojaya tp rase mmg takde la size aku yg cute ni...ehehe...

makdara TERdiva said...

beb, rambut ko pjg smpai pinggang eh?? jeles wa..:)

atty's said...

memang lawa..ler fesyen tu posh..
lelagi yg no 2..tu..

samalah ngn opis kty nie .
takde nya open office ke apa.kty sorg je melayu/islam..dan sorg je perempuan ..

AngahSayang2314 said...

alamak isma cantik apa yg ada tali tue cute tuee bila isma pakai

y@n@ M!B said...

sy pn br je soping bj opis..hehe~ jemu dh pakai bj yg sama slalu..=)

Softtouch [Hanim] said...

cantik yg coklat tu..haah ala2 kebaya...

zura@iwan said...

sm la....opis kita byk non malay...x buat pon open hse...

lawa la bj kebaya tu...kt mn ye beli?hikss

Rash said...

Salam~
u look gorgeous dear =)

mummysyafie said...

yang no 2 tu cantik..nampak elegant sikit dari yang first

Mimy Hamid said...

sesuai kreatif bangat...sbb leh mix n match..pilihan yg tepatttt

NUNU EERA said...

ciannye kat mr poposh.. sbb t'ingat kat my tommy yg skt btu karg 2..:(

Dee said...

cantik2lah design baju ni..nti leh gi tgk..

el said...

baju ala kebaya tu cantek..posh pki pape pun mmg cantek :)

Azmiezas said...

cantek tapi kalau kain keras mesti x selesa kan??..

Dilily said...

cun, The Executive ada jual kat mana?

Lady of Leisure said...

poposh cemana skrg? teringat lak kat dia..