Klik Jangan Tak Klik

Sunday, October 31, 2010

Beli 2 dapat 1

Dah breakfast ker belum...
kalau belum meh layan ni
tapi takde gambar foodlaaa
gambar food lum masak adala
hehe

Spagheti favouriteku
SAN REMO
tengah ada promo taw...

Tu dia...beli 2 bungkus...dgn harga RM7.90 ajer taw murahkan
satu RM3.95 jer murahkan
kalau beli satu pun harga sebenar mahal gak dalam RM4++
if I'm not mistakenlaaa

tapi bukan pasal spagheti tu aku berkenan sgt pun
aku suka tipuware tu
sebab jarang nak jumpa jenis macam nikan
so far aku dah ada 2 bijik satu merah satu oren

tambahan ada free lagi ...resepi in malay version
nanti aku rajin aku terai & buat entry naaaa
(bila la gamaknyer yer hehe)

Spagheti ni kalau pandai improvise macam2 boleh masak
ganti mee....
&
more healthy

Psst: Tapi tak semua tempat aku tengok ada..yang aku nampak ni pun kat COLD STORAGE

16 comments:

ieda said...

yo beb .. memang aku pun guna nie buat speghati .. sedap dan healthy .. perfect choice :)

mama tisya said...

suka bli spaghetti cz tisya mmg menu fav die spaghetti cabonara

Jamiel said...

murah tu..
siap dpt buku masak lg..

Mr feckry said...

k, dah decide. Nak makan spegheti la untuk lunch

Eri-chan said...

dah lama tak masak..kalau nak mkn pergi delifrance jer..hehehe..

pikaka said...

wah!
nie yg nak g serbu skung nie.hehehe

Mia-Ina said...

ala..baru mia nk tgk rupa msakan posh nie..xde pulak..

TopsyTurvyMum said...

ni yg jeles ni!
tipuware pun tipuware ler, aku nak jugakk!!

Zakiah_MamaAdamz said...

hehehe...samala kita...klu beli brg tu,bkn nk brgnya sgt,tp nk t/ware yg unik n limited kn...hehehe

Lady of Leisure said...

ku tak ponah masak spaghetti hehe

Mimy Hamid said...

sama ar cam aku klu pegi beli spaghetti sure beli san remo..brand lain aku tak baper pandang la..tetap san remo..tupperware dia lawa...ko dapt harga murah tu..selalu san remo harga dalam 4.50-5.00 tau satu

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

asben aku xsuka makan spagetti so memang xda la aku nak beli..huhuhuhuhu sian aku kan..

mummysyafie said...

yang paling vest siap ada bekas tu.

ERMAYUM said...

comel i pun kenan bekas ni selalu bekas spagetti menegak tinggi kan ni cam bekas biskut lak hehe- kena la cari kat cold storage ni :)

NUNU EERA said...

ari2 mkn spageti kat secret r, bb.. xbez.. nk kne wat sdiri jgk sedap..

dayangkueffazulaikha said...

sedap nye . teringinn . hehehe