Klik Jangan Tak Klik

Wednesday, September 29, 2010

Nak rawatan percuma tak?rugi tak cuba

PLEASE SCROLL DOWN FOR NEW ENTRY
(ENTRY NI MELEKAT 48JAM)

Ni nak share dgn u all
Korang nak buat free treatment tak
samaada nak facial
atau slimming korang boleh pilih

So untuk more info boleh klik CRES
korang boleh apply thru online or call terus
outlet yang berdekatan untuk mendapatkan rawatan
percuma...
So kalau korang berminat jangan lupa mention
atau letak nama "Ismadiah" as a reference yer

Aku baru jer pi semalam
sebab sebelum aku promote kat korang baik aku test dulu
tapi mmg yang ni tak menipu langsung
& tidak ada paksaan
& walaupun percuma the beautician mmg buat betul2

Sesuai sgt ler aku yang kepenatan balik dari kerja dgn JEM giler semalam
but I managed sampai dalam pukul 7.20pm camtu
aku ingat depa nak kerek ke apa
tapi sanggup tu tunggu

Wajah selepas di facial...mmg bess actually aku bukan kisah sgt apa treatment yang depa
nak tenyeh pun aku very particular pasal massage jer...
lagi satu yang bessnyer CRES ni bukan takat muka jer dia belek
tapi dgn half body pun dia massage
aku sampai ternganga2 la jugak tidur dek sebab kesedapan treatment yang diberi

Nilah outlet yang aku pilih nearest to my house area
Kepong...betul2 dekat dgn KFC & Pizza hut
bersebelahan dgn Guardian

Tapi appointment ni cuma weekdays jer valid
lepas korang call atau apply thru online
depa akan bagi reference number tu simpan
nanti CRES akan telefon u all untuk buat appointment

Lepas jer habis treatment tu ada la dia kasi promo
tapi yang bagusnyer takde PAKSAAN
aku ni pantang kalau kene paksa2
dia cuma explain ajer
kalau nak ambil...kalau tak nak pun takper
besskan

tapi mmg berbaloi
package yang depa offer
from RM699
turun sampai 50% diskaun
RM344 ajer
dapat 3 treatment
which is facial...detox & bust kot
+
free gift dia yang aku tak ingat
+
tapi yang paling aku berminat boleh guna
GYM & SPA dia 1 year

tak ker berbaloi...
aku ingat hadiah tu pun dah lebih dari harga yang dia offer
lagipun dia buat offer ni special untuk Malay Customer

Kalau korang berminat boleh terus jer EVA TANG @ 03-62507868
sekali lagi jgn ler lupa nak aku yer
hehe

Bukan takat free facial ajer depa kasi
ada free gift lagi
oil untuk aromatheraphy yang bernilai RM49.90

Mulanya aku nak buat slimming ialah lepas raya kan asik makan ajer...tp bila fikir baik buat facial boleh rilex sikit...

Psst: Jangan lupa letak nama aku sebagai reference yer...

21 comments:

Ain said...

ain pun dapat free facial tapi ain pass kat adik sbb ain jauh kat ganu ni...

kat sini takde cawangan cres...huhuhu

-NiD's- said...

wahh bertuah nieh.....
penang ada tak outlett nieh

Suara Kalbu said...

oh dekat ngan rumah saya jugak ni. Pernah nampak Cress ni.

Kak Posh takde kotak shoutbox yer ?

☆ lieya latif ☆ said...

wow mmg best sis buat facial...walaupun muke sedikit bengkak sebab kene picit2, tp best sebab sume kotoran2 dah bersih heheeheheh.....

Suara Kalbu said...

ok. Thanks sudi singgah blog ida dan klik. Ida pun dah klik Mango utk kak posh.

Azmiezas said...

Tuan blog dah sign ke??..

Mr feckry said...

wa, gua memang minat dengan gym and spa

yebbit + . + said...

yebbit dpt kol dat day. tp xpegi2 lagi. emmm

Delimasari said...

bestnye dpt free

Rinna said...

Wahh bestnyaa dpt urut2 muka lagik..

y@n@ M!B said...

facial mmg best! every month mesti buat facial..relaxing sgt..keje kn x menentu..kdg² gi site dah berhabukkk je muka..huhu~

sebuln sekali manjakn muka/bdn pe slhnye kn..

tmbh² pompuan...=)

Lady of Leisure said...

wah sipa dapat gift lagi bagus betul..
:)

NURULekmiRabat said...

wa..menarek ni. kena pi cr da outler cress x area skudai ni..

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

nak kuruskan perut bleh??? :P

ieda said...

perghh massage layie .. sesekali layan mcm nieh best beb .. :))

qellissa said...

nak facial jugak!!!cantik muka u even without makeup...=)

Softtouch [Hanim] said...

tp sy takut buat facial...fobia sbb kwn sy muka dia elok pastu lepas dia buat facial tiba2 banyak kali jerawat muka dia..bulanlah on the spot ade jerawat..beberapa lama setelah dia buat facial...takut

AnneRaini said...

salam perkenalan...

AngahSayang2314 said...

posh angah ada benda nak cakap2
kalau free pm angah kat fb (angah sayang

el said...

penang ada ke..nak jugak hehehehe

NeenaAnuar said...

waaaa... bestnye wat facial! I dah lakma giler tak wat facial tau! nak kene aktif balik nie! hehehe...