Klik Jangan Tak Klik

Wednesday, September 29, 2010

Malam2 pun boleh pakai topeng

Aku kan penggila MASK
tak kisahla jenis apa pun aku suker
janji MASK

Korang pun taukan yang Mask adalah antara beauty treatment yang tak boleh
diabaikan...sgt2 penting selepas
cleanser, toner, moisturizer....scrub
macam essence or serum tu pun kalau dah umur cecah 30++ elokla berjinak2 yer
supaya kulit tak tua sebelum waktunyer
(wah!!! nasihat kan main...reminder to myself.. hehe)

Ni Mask terbaru yang aku beli...night mask
yang bessnyer mask ni boleh bawak tido
sampai pagi baru dibersihkan
aku belum test lagi sebab baru buat facial
so kene bagi masa...lagipun mask bukan boleh pakai
hari2...seminggu sekali atau 2 kali seminggu jer

Nilah rupanya...bau dia mmg bess....

Ni dapat sample percuma...nanti boleh cuba penting yer semua ni sebagai anti penuaan
Nanti ada masa aku bagi review lagi pasal Nature Republic...aku dah jadi pengguna setia
about 6 months since launching...mmg bess...sebab bess baru aku nak share dgn korang

Psst: Mask semua aku simpan dalam fridge sebab nak jaga quality & sebab bila aku pakai nanti dia refreshing ajer...

13 comments:

cha said...

i pn skrg ni nk carik masker atau krim yg anti penuaan.takut kedut2 muka huhu

☆ lieya latif ☆ said...

rajin betul u sis...patut laa kulit u cantik n licin jek.....mmg berbaloi2 kan...rajin jage muke, hasilnye muke nampak awet muda jek.....bagus2....

Softtouch [Hanim] said...

sy belum cube masker anti penuaan nie..kene cr ni sbb mcm dah tua je nie..he he he

SURIA AMANDA said...

wah..baru tau...mask simpan dalam fridge..sure sejukkkk her kan kak?

fikaryna said...

bila pakai mask..x bole cakap2..diam2..huhu..nanti muka kepot2.hehe..

-NiD's- said...

kamu GHAJINlaa sis....memang patot muka menten cHomiL n tulus muLus gitu...katna leh dapat menda alah nieh...

Rinna said...

tak penah plak pakai mask sebelum nie..nak kena berjinak2 ngan mask laa pas nie.. :)

AngahSayang2314 said...

wah rajin tul kan?? nanti kulit mesti cantik hehehe

LiAnA said...

cam menarik jer.. berapa harga tu? beli kat mana ?

Dee said...

mahal ke murah sis..nti bgtau rega ye..

Ogy said...

seronok kulit takde masalah ni...leh pakai apa saje....kulit i ngada2..tokleh sebarangan nnti tumbuhlah jururawat...huhuh

qellissa said...

patutlah muka u cun..pakai mask rupernya..i x penah pakai mask yg jenis krim..slalu pakai yg ala2 topeng tu..

Mimy Hamid said...

rajin nya ko posh...aku kadang malam tak sempat moisturize dah tido...mask ni mahal tak