Klik Jangan Tak Klik

Tuesday, August 3, 2010

Nak kemana ni!!!

La ni nak cerita our pra honeymoon
honeymoon pun ada pra...yelah kenela buat sbbnyer
korang pi joint GA anniversary tu baru korang tau sebab
nyer...ala joint jer hantam jer ayat korang pun takper janji aku pahamler
tak payah ler nak buat karangan macam zaman sekolah dulu

Kejakunan terserlah sebab 1st time naik keretapi
mmg aku tak pernah langsung naik keretapi
tolak komuter...monorel...LRT tu yelah
tapi untuk long journey mmg 1st time
nak experience

Ambil tiket pukul 11:59pm
senang tak perlu ambil kat KL Sentral
ambil kat stesen Sg Buloh ajer

Nak jugak makan tu...yelah aku tak dinner lagi
dari tempat keje...packing bagai terus gerak...
jadila nasi goreng pun nasi gorenglaaa

Psst: Nanti sambung lagi yer.....

15 comments:

TopsyTurvyMum said...

Wahh...dah jenjalan untuk honeymoon lagik:)

have a safe journey Posh!

Enjoy!

☆ lieya latif ☆ said...

nak pi mane ni sis....kemain lagi hah ngan bagasi bagai tu....selamat bercuti2 yeak...take care...amik gambar byk2 tau.....nak tgk nanti....

NeenaAnuar said...

wah! kemanakah kamu pergi.. antara utara selatan nie? atau pun pantai barat or pantai timur! hehehe... cepat2 update yerr darling! :D

AngahSayang2314 said...

wah.. gi pra honeymoon ke?? di mana???
ok la.. i follow uu


jom kita tukar2 linkkk

hentakbelipat said...

seronk ahhh naik ketapi....last naik pun 2 taun lepas masebalik kg dari jb ke semban..sonok2

atty's said...

ke mana tu posh .ke penang ke..

Azmiezas said...

aii..bawak beg besar nmapak!!

nak kemana tu??..

Softtouch [Hanim] said...

samalah kita xpernah naik train utk jalan jauh..nk pg manalah tu..xsabar nk tau..

saya_arief said...

ingat kan lari dari rumah..
semoga bergembira.
:D

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

aku penah sekali jerk beb..naik train..dari penang ke taiping...pas tue dah serik..hehehhe..wah ke penang naik train ke beb..

umi_e said...

Selamat berjalan-jalanlah ya...

Rinna said...

Wah bestnye gi pra honeymoon..yer.. dah lama tak naik ketapi..

Eri-chan said...

best eh jenjalan berdua feeling2 romantik naik ketapi..uhuhuhu..i sukala...

ieda said...

pergi berdua lah kan beb sementara x der bb layie .. dah ada sok2 kena lah bawak kemana2 .. heheheh

naik keretapi nieh memang best .. haku pernah naik tapi komuter lahhh ke KL dari Rawang umah adik .. hehehe

mummysyafie said...

pssttt...kim salam ngan lugaged beg tu. melatopzz