Klik Jangan Tak Klik

Friday, July 16, 2010

Sabah bahhhhhh

Ini jerlah "souvenier" yg Mr Y bawak ari tu
(dah basi pun mau enterprem...harusla put as a memorieskan....)
laki aku mmg jenis tak romantika punyer
apa yg dia nampak tula yg dia beli
lagipun pi sana sbb kerojer bukan leisure punn


sah2 perfume tu beli kat duty free
lepas ni aku tuntut bawak mau kesana
ramai gak kata Sabah bess bahhhhh hehe

pastu ada seketoi lagi aku mau share dgn pemenang bertuah
saper yek....kan dah janji dia akan terima bersama
hehe

Yang 2nd batch kene jalan dulu
so telah selamat diPOS LAJUkan hari ini

Ini adalah hadiah untuk follower yg ke1000
Nak gak tulis blog sendiri atas "gift" tu
manalah taw si penerima tngk mesti tingat
(ingat ker???)

So lagi sekali aku mention hopefully sukerla yer dgn hadiah yg tak seberapa ni
kalu tak suker pun buat2 suker jerlah
hiponyer hehehe

Psst: Sbb 3rd batch ni specel sikitlaaa...mende baek kene lambat sikit...korang jgn ler mare kat aku yer



13 comments:

Softtouch [Hanim] said...

ok ape tu sis..dpt minyak wangi lagi...suka suka..

y@n@ M!B said...

eh mcm same dgn FM sy bg..wahahaha..nk gak interprem kannn~ =p

NeenaAnuar said...

waa.. suke2.. dpt minyak wangi! pandai Mr. Y carikkan you hadiah yek! hihihihi....

AiN Z said...

hadiah saya ke ni?? ehehehe.. comelnyeeeeee.. tak sabar nak tgk real ni... ^.^

Mimy Hamid said...

3rd batch pun hada...best la ko posh...heheh...cayalah

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

beb...aku nyer masuk dalam batch ke brapa????? hahahahahahahha *larikssssssssss*

Dee said...

posh..ko mesti pegi sabah posh..best giler2..hahaha..

rasp said...

eeee best nye dpt perfume & FM :)
wah...berbatch batch ek sis :)
smoga u murah rezki ...

* thx, baru je trima ur parcel...lum buka lagi...tenkiu sooooo much!

ieda said...

beb haku punn dah start kumpul FM tau .. cantik kan .. dah jadi eddicted tau .. :))

ALoNa Cintamaniszlite said...

Salam posh..
Tima kasih byk2 atas ingatan tulus ikhlas dari posh.
Owh..dia pun dpt hadiah ke?? hmm..mmg Mr. Y selalu tak lupa posh walau di mana dia berada. Semoga berbahagia ler kalian.

Akak dh terima bungkusan dari Posh tengahari td tp tak sempat nak bgtau awal sbb gi amek anak kat hostel. Ptg baru sampai umah.

Hmm..buat susah2 Posh aje..

Sebenarnya, akak ni segan betul bila nak diberi hadiah. Rasa mcm menyusahkan je..hehe.
Tp disebabkan ianya utk persahabatan..akak tak tolak ler rezeki tu, hehe..

Apa2 pun..terima kasih sebanyak2 kasih.

ALoNa Cintamaniszlite said...

Semoga murah rezeki hang...amin

Azmiezas said...

serunutnya dapat pressie..

ramainya follower awak..1000??..

qellissa said...

bestnya dpt perfume from Mr..Y..beb, Mr.Y tak bg i ape2 ke?( perasan cam mr y tu kenal i plak..huhuhu) kuikuikui