Klik Jangan Tak Klik

Friday, July 30, 2010

Posh mau bikin GIVEAWAY mauka

SUPRISE!!!!!!
elok sgt hari ni pun hari Jumaat
so bnyk2 kan lah bersedekah amin

Akhirnya hadiah untuk 3rd batch pun keluar
dengan cogan kata
"BIAR LAMBAT ASAL DAPAT"
jgn mare yer sebab lambat

Habeh barang baek keneler slow2kan

Tapi sebelum aku bukak cerita pasal gift
untuk
"lucky draw"
for the
lucky commentor ni

Mau tanya satu soalan
semua la ni dok heboh buat Giveawaykannnn
kini tibala masanyer aku pulak mau buat
serius punya...
(kali ni strict sikit bila mau kasik hadiah)

tapi aku mau tengok korang punyer respon yer
tanda setuju aku nak buat GIVEAWAY ni
ini pun sempena tootttttt

secret tak leh announce lagi
sila kasik response kat komen
kat shoutmix tak aci
kalau aku tengok sungguh menggalakkan baru aku bikin
kalu tak buang karen ajer
hehehe

back to gift story
kalu nak tahu siapa yang "kene"
pi sini
Ni antara bloggers yang bertuah sebab rajin komen kat my blog
tuler korang ingat saja2 jer nak komen
aku mesti ingat kat korang
punyer
aku tau korang mmg ikhlas komen
tp ini just a small token kasik korang hepi2 sikit

so saper2 mau hadiah rajin2 ler komen
rugi jadi Silent Readers ni
kecuali si langau & silalat ler
more suprise is coming lagi hehe

So inilah antara suprise untuk bloggers yang bertuah

wajib yer wrapper kaler purple
& siap mau yang kilat2 punyer
supaya nampak lebih GLAM
(mmg giler glemer dia ni)
lagi

habeh dah giler purple
semua pun mau purple
amik ko segala apa yg ada kat opis ni aku guna ajer
kalu tak cantik jgn mare yer
yelas boss kan takde pi over the seas
apalagi buat cam romah sendiriler
hehe

Niler purple card yang aku print lawa2 tu
simpan ler buat kenangan
tapi kali takde gambo Mr Poposhlaaa

Amik ko mcm2 bentuk ada...hexagon...empat segi

Alhamdullilah selamat dipos dgn jayanyer...
kalu tak sampai mai habaq kat aku naaaa

kalu mau tengok "isi"nyer
tngkler kot depa ni baek hati mau disclose kat blog
oklaaa kalu tak hanya me & blogger tu jer yg tahu
hehe

Hopefully korang suker yer
kalu tak suker cam bese buat2 ler suker
Last sekali terima kasih kerana sudi bertenggek kat blog aku ni
syg korang semua
hehe

Psst: Dengan ucapan jgn ler koyak ganas2 yer...dalam tu ada card purple....hehe

22 comments:

umi_e said...

Salam... Memang best 'Give Away' ni TAPI janganlah MACAM TAKMO GIVE sebab suruh buat macam2 tugasan :p

* Selalu juga join give away tapi yang tak suruh buat macam2 ;) hehehehe tapi malangnya belum ada yang tersangkut :/

Bitter Sweet said...

sila lah buat giveaway..aku sokong jah ;)

☆ lieya latif ☆ said...

amboi....rajin betul sis buat GA....musim kot, sebab lieya tgk ramai gak yg buat GA nieh...ape2 pun...moga murah rezeki sis...org kan kate, tgn yg memberi lebih baik dari tgn yg menerima .....

T.H said...

nice giveaway :D

Softtouch [Hanim] said...

InsyaAllah akan turut serta giveaway sis..saya pun syg sis jugak..he he he

Shu Shinju said...

giveaway ni best posh...mengeratkan silaturrahim..wat la.. kalau wat shu confirm join..hehehe...

y@n@ M!B said...

sklu giveaway ni sy lajuuuu jek..huhuhu~

kena ckp awl² jgn rakus kang jd cam sy abes tergunting kad...hohoho~ ^_~

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

buat beb..buat..aku pasti menjoinkan diri aku beb..hehehe aku suka purple..purple suka aku..hahaha ober kan.. :P..masih sabar menanti my turn nyer present..hahahaha :P

noradzlina.kamdani said...

syok gak klu ada org nk bg hadiah FREE, sape yg xmo ahaks

rasp said...

smoga makin murah rezki u....

SURIA AMANDA said...

Buat jgn x buat tapi jgn la yang susah2..yang simple jer bleh?

Mimie Hamdan said...

i wannnttt.... hehe... tak pernah dpt giveaway... :D

makdara TERDIVA said...

ok, aku join tapi ko buat yg senang2..dgn syarat x de main teka2..cth teka berat poposh ke..hehehe.. :)

Mimy Hamid said...

yeahhh aku ada ke ek agak2 dalam ni..huhu

anin said...

mahu mahu.. mesti la mahu
cabutan brtuah pun bole

Dee said...

i sokong je..tp biasa ar..aku ni jenis malas nk join contest..tgk tahap kerajinan..biar org lain menang..xpe..just do it..eh..dh mcm iklan nike lak..hehehe..

afayufu said...

boleh gak ni.. tp jgnle kasi tugasan yg susah2 ye..ehheheh.. nk gak .. tk pernah dpt free2 ni dr blogger2 yg ada ni..hehehhe

:: LadyVerde + Mr.Doc :: said...

aaaaaaaaaaaaaaaaa!!!
i loveeee quizzzzzzzzzzzz!!!

just won another blogger quiz n now tgh semangat membara untuk masuk all quiz! hehehhee

soooooo BRING IT ONNNNNNNN BEBEHHHHH!
;D

ieda said...

go go beb .. leh buat nyer .. aku akan joint .. kalau rajin aar .. heheh sbb den nieh beb jenis malas tull nak joint contest nieh .. entah lahhh

opsss jgn kasi yg susah2 beb heheheh

Eri-chan said...

gua join la kalau lu nyer GA tu bg gua merepek ke...teka-teki ke..hahahah..anyway..thank
sebab dpt hadiah cermin hikmat purple...
cik Purple..heheheh....(saja nyakat ibu mengandung)

mummysyafie said...

nak join giveaway u nanti posh..hihihi..

NeenaAnuar said...

best2.. I loikkee! I suke jerk ngan blog you dear.. so bileh lah agaknyer nak dpt giveaway dari u nie kan! hahaha.. :D