Klik Jangan Tak Klik

Tuesday, June 1, 2010

Goncang Jangan Tak Goncang

Tu dia inilah keputusan akhirnya
untuk finale
komentar terbaik yer kawan2

sementara tunggu juri2 bertauliah ni
cabut undi kita makan kek dulu yer

Aku dah lama dok tingin sangat nak kek ni
tapi tak mo brand lain
(gedix!!!!)
Mr Y tanya kita beli kat secret recepies
udahler
aku kata tak mo2
mau original from Coffee Bean

dapat gak
sanggup tu kerah Mr Y drive tgh2 mlm buta pi
kat The curve
sbb masalahnyer itu yg paling dekat to my house...
Starbucks senang bnyk outlet
tapi tak mau2
sedap hingga menjilat sudu
nak2 tang cream dia
yummy..

kene kasik "juri khas" makan kek dulu
jgn tak taw Mr poposh suka makan roti bakar & kek yer

tak healthy kalu takde
fruitskan!!!!
harusler support buah2an
tempatan....paling suka manggis
good for health...

Inilah 10 nama komentar terbaik yer
yg akan digoncang2 dulu
baru adil & saksama

tu dia "juri khas pertama" Mr Poposh
sedang buat cabutan

dapat dah tak lepas punya...kitaorg nak amik kertas tu pun dia dok kepit
nak buat main

tu dia nama pun dah keluar
ko mmg bertuah la beb
Purplelicious
(future mummy yg dabommm)
sori aku takdok DSLR nama tak leh nak fokus

Juri khas kedua dicabut oleh Mr Y
(siap laki aku dgn kain pelikat)
mai cabut undi

CikNiesz yg kene

3 org ni aku yg cabut
bukan taknak amik gambo
tapi sakit ati tak leh nak fokus

Mimilicious
Qellissa
Ratusiput

Tahniah untuk yg menang yer....yang lain jgn putus teruskan la mengomen
yg penting bukan "hadiah"kan yg penting our "frenship"
walaupun di alam maya
tak kenal tapi rasasgt close to my heart

Insyaallah aku akan "giveaway" lagi kalu next project jadi
mana aku pergi korang tetap ku ingat
tapi ya ampun sbb tak leh ler nak kasik semua

Psst: Untuk nama2 bertuah tu silala email kat sini yer...tak email takde hadiah yer...hehe

21 comments:

NeenaAnuar said...

waahh! congratsss to my blogger frenss yg memanng tu!! so sis purple... biler nak belanja kite lak nie? lalallalaaa... :p

Don't worry babeh! walaupun I tak bertuah... tapi I tatap akan support your blog keh! Keep on bloggin babeh! :D

Fiza Notty said...

wah kontes apa ni?? tak tau pule.. :) tahniah buat yang menang.. jom join contest kawan saya pulak jom.. klik cni..

Contest Siapa Mahu Topup?

qellissa said...

Wah!!! Saya menang motor!!! Ehh silap, sy menang lucky draw..hihihi..kembang kuncup idung ku ini..Maklomlah x penah menang GA sebelum ni..harus ku teruja..lalala

~Blabberina~ said...

hehhe..mmg judge yg adil dan saksama..wlupun makan suap =b

Softtouch [Hanim] said...

waaaa.....mr poposh yg cabutkan..cutenye hai....tahniah pd p\pengomen bertuah...

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

wow...nama aku yang pertama la beb...cayalah..memang anak ko sayang kat aku la beb..yahooooooooooooo rezeki baby lagi... :P..tenkiu mummy posh..

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

beb aku nak email tapi aku click jerk kat email tue..page not found uwaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa..camno tue.... ko email aku dulu la bleh??? hahahah nak jugak kan..hadiah wei sapa xmaw kan.. :P

eida_bob@yahoo.com.my

Lady of Leisure said...

tahniah pada yg menang... hehe... btw syok tgk ko posing kat buah stoberi kat lata iskandar tu...hehe

ieda said...

tahniah kepada yg menang .. huhuhu cam perrtandingan ratu cantik laksss .. heeh nieh pertandingan friendships for ever .. muah ;))

y@n@ M!B said...

sgt cute mr poposh tu tau..bijak lak tu..huhu..congratz to all winners!! ^_^

Mimy Hamid said...

eh itu nama aku...wahhhhhhhhh heppii...thanks poposh..lebiu...ok segera aku bg email..nor.zmy@gmail.com

fikaryna said...

hmm..terlepas..nanti nak join!

ratusiput said...

eeeeeeeeeeehehehehe...aaaaaaaaaaahahaha...aku nk golek2 dh ni beb gelak...ke aku salah pandang nama aku tu....huhuhuhu..ratusiput...iskk aku le tu kann....besttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttnyeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee camni....ehehehehe...(takble benti dok senyum2 ni dr td...)

Dee said...

rezeki anak si purple lah ni..hehehe..tahniah utk suma pemenang..

sweetfiza said...

terliur sngguh tgk kek itew....
hhmmm....ada giveaway lagik yer..
bila tu ..x sbar nak joi ni ...hu hu hu

cha said...

betul tu.komen2 ni mendekatkan kita pd bloggers lain even tak pnh jumpa kan :)

rasp said...

hehehehehe i loike u juri khas tu!
sogok kek dulu sblum kerah buat keje ek hehehehehe

atty's said...

tahniah pada yang menang..hehehhee .lepas ni leh rembat dslr

niesz said...

yes!niesz dpt..thanx so much sis..hihi..syunk sis!tp email tu xley bukak lorh sis..niesz try anta pkai email kat profile sis tu ek..nnti sis da dpt email niesz,bgtau niesz ek..

Delimasari said...

ermmmm = sis ketinggalan ni...
nnti wat lain yerkkkk....
tahniah pd yg menang!!!!!!

Shu Shinju said...

wah... kak pupple kita menang... bertuah no... meh la share2..hehehe...