Klik Jangan Tak Klik

Tuesday, April 27, 2010

Bakal Celebrity katanya

Korang Nak duit mcm "nuffnang" silala klik2 CATCHEYE
thanks sbb still sudi klik2 my nuffnang

Korang sori yer smlm patut aku kene update entry pasal weekend
tak dapatla besela Monday kan busy...
So hari ni baru ada nafas sikit

pastu tadi terbaca kisah
blogger DIVA melayu pofular
tu...alamak tak sangka lak lagu tu
(aku kan kunun2 kagum dgn dia...tapi idak ler minat sgt pun)
entahlah bloggers2 ni pun la ni dah glemer lebih dari artis

Tapi sebelum aku masuk entry tu
korang layan ni dulu yer
ingat tak entry
Bukan Top Host

Semalamkan aku cam "Monday Blues"
so cam boring coz tak dpt nak blogwalking
tetiba tngk email dpt komen dari "somebody"
alamak sapo lak ni


Sekali tngk dari one of the TopHost
TV3 2010
lagi ler aku terkezut sesat mana lak dia ni leh terbaca blog
aku & siap kasik komen lagi
lagi ler aku sama2 terharukan
saperlak aku dibandingkan dgn blogger
yang glemer2 tu...


Nilah dia orangnyer
one of the contestant
Fadhil Bin Mohd Isa
(dia ni takde nama glemer lagi kot)
kate bakal celebritykan hehe
Jangan tak tau dia ada blog tu
mana tau mulut aku masin dia leh menang lak
cuma my advice jgn lupa diri sudah
all the best to you
(saja kasik power2 sikit mana tau kang dia terrrbaca lagi blog aku hehe)


Kes PING aku kat GENGBLOGGER lak masih failed
tak leh nak masuk entry baru
sedey tul
dulu ok lepas depa tukar apa tah tak leh nak masuk
kalu tak leh gak maybe aku beralih arahla

Pagi tadi my colleague
dok sound kat aku
"you dah kurusla"
..aku cam blur nak tima ke tak..
nak gumbira ke tak ...tak caya pun tak bley sbb mulut dia ni ngalahkan
laser jet printer
badan aku naik ker turun ke
mesti dia mau kepoci punye..
walaupun adala terasa kelonggaran
some of the part
tapi lum ler tahap capai piawaian lagi


Dapat cam Scha ni pun jadilah
50kG ajer susah sgt ke beb
Aku minat sgt dgn dia
dah ler cute pastu brutal tu yg aku
suker

sori nak cakap yer aku paling meluat kalu pompuan yg jenis control2
ayu kunun2 nak nampak baik sgt ler tu huhu
tapi tetiba cempedak menjadi nangka
semua pun terlopong
tak percaya...

tapi cam besela manusiakan mudah lupa
cuma dlm hidup kita kenelah hati2 takkan nak
banana fruit many times...

Psst: Mintak2 boss tak dtg bley huhu...keje2 weiiii


10 comments:

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

aku pun minat gila beb ngan si scha tue....sempoi...n cun sangat kan...*orang sungai petani,kedah memang cam tue..hahahahahaha statement kasi ko hangen kat aku..:P*

Delimasari said...

badan mcam scha tu = pakai ape pun sedap mata memandang yerkkk...
itu yg minat tu yerkkkkk...

Lady of Leisure said...

beb ko nak kurus lagu mana lagi wei.. aku tengok ko ni memang dah slim melim dah... ko tinggi kan... aku rasa ok dah tu posh, ko pakai baju sumer nampak cun jer...

sweetfiza said...

rasanya rmai gak org yg minat scha ni ...pasal dia sempoi gila ....dan aku pun salah sorangnya gak ...
tp bdan ko tu cam dah kurus je ...nak kurus tang mna lagi tu ek ...

rasp said...

i pun suka tgk pompuan yg cute tapi brutal,
bukan stok2 control ayu...
lagik nampak real kan...

y@n@ M!B said...

maybe dia ada search pasal top host kt gugel kut tu kuar blog sis..hehe..bestnyee~

sy pn minat dgn scha..dia berlakun pn sempoi je..macho+cute..wallaweyy..huhuhu~ =p

rossoneri said...

lol, teruskan bekerja! semangat semangat..hahaha

Mimy Hamid said...

scha nya body mantop wehhhhh..tapi aku muskilll....ko kan dah macam dia...alahai ko ni...kann babab japppp..sudah pi makan

Fadhil bin Mohamad Isa said...

kalau nak tahu, nama glamer saya kaduk. glemer tak? hehe terima kasihlah kena bagi wish kepada saya :)thanks for your support anyway. harap-haraplah masin mulut awak tu.

NeenaAnuar said...

I pong suke ngan Scha! very the brutal but sweet kan.. tak der nak control ayu... so tak der lah hipokrit yer dakk!! hihihi..