Klik Jangan Tak Klik

Monday, April 26, 2010

Aku mau test PING

Korang Nak duit mcm "nuffnang" silala klik2 CATCHEYE
thanks sbb still sudi klik2 my nuffnang

Aku ada masalah nak PING new entryla kat GENGBLOGGER
tension tul....so ni aku mai terai dulu
jadi ke tak


kasi hint dulu
jab lagi aku update the real story
mana aku pi last weekend
ker korang pun ada gi sini
hehe


Mestilah ada kaitan dgn mamat cute ni


Suker jer nak menggaru pipi dia
aku sibuk buat filing dia pun tumpang skaki
sibuk gak

Psst: Aku kasik korang cuci mata dulu yer...sementara aku nak siapkan new entry




13 comments:

NichKhun said...

hehehe akak suke kucheng ek kak?
orang kata orang suke kucheng ney penyayang.. betol ke?
hehehehe

ieda said...

salam beb .. aper2 pun yg mu lalui den doakan ko banyak2 kan bersabar ..

betul x semua yg kita buat org suker .. dan suker .. so kita kena redha ..
lebih2 layie dunia siber nieh .. mcm2 jenis org yg kita leh tgk ..

aper2 pun selamat utk menjadi RED MUMMY aper salahnyer .. dan kepada yg cemburu tuh .. tandanya mu dah berjaya beb .. than ADER AKU KESAH .. heheh

good luck .. wehhh PING tuh haper .. ( tgh blerr nieh )

kayown said...

suke pic first tu..sebijik macam kucing sakura tido..^_^

ARC™ said...

err how should I know?
saye bukan admin GB. dats y, gunela rss graffiti tu

NaNaJoe said...

adeh!!!! si poposh ni...slalu jd model..geram!!!!!

NuNu EeRa said...

btuah ade kucing mcm poposh.. da la gebu, rjin plk 2..hehe..

I_Hate_Lolipop said...

aku suka kucing tapi bila dah pegang aku rasa mcm bulu dia ada kat lidah..apsal ek?

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

hahahaha cute jerk mr poposh ko beb..

ratusiput said...

ha cpt update...aku windu kat ko dah ni...ehehe..

Azmiezas said...

Poposh tu jantan ke betina ye?/..manje sangat..

Mia-Ina said...

yahoo..mr poposh dah mula dtg...hehe. dia pun nk wat filing gak la tu kak posh

ALoNa Cintamaniszlite said...

cukup ke poposh sekor aje??
cari ler lagi sekor..bagi kawan..hehe..

NeenaAnuar said...

eee... gerammm lah ngan poposhh nie! hihihi....