Klik Jangan Tak Klik

Saturday, April 24, 2010

Yank ke Yang

Korang Nak duit mcm "nuffnang" silala klik2 CATCHEYE
thanks sbb still sudi klik2 my nuffnang


Jenuh aku dok cari lagu ni
taip YANG tak jumpa2 rupa2nya
YANK...apa ker heinyer band mat indon
ni salah eja ker atau saja nak propa

Anyway aku naik syiok lak layan lagu ni
tapi waliband ni walaupun vocalist dia tak sekacak
pelakun2 sinetron tu

tapi sore dia bess & lagu dia ala2 lawak pun
dek sbbkan music arrangement dia jadi syiok lak aku layan
ni kalu buat joget2 pun sedap ni
dari aku layan POCO2 pun bohsan

Jom kita nari2 nak kasik sweat
sbb hari ni aku penat banget terlari sana terlari sini
pastu makan pun bnyk
mana nak kuruih huhu
nanti aku update yer...
mau pigi mandi dulu huhu

Psst: TOLONG GENG BLOGGER AKU TAK LEH PING...Ya ampun.....

10 comments:

cik omey said...

lagu2 wali band mmg sedap2 gak..
omey duk layan lagu baik2 sayang hehe..sedap la d telinga omey ni=)

Ashikin said...

i pnah dgr tajuk lagu ni jek. lagunya x pnah dgr. kalo dgr pon maybe x terperasan lagu ni yg ngah main.. ahahaha. elok ler tu buat kuarkn peluh..

ieda said...

;agu wali band nieh beb .. leh tahan sedap .. layannnnnnnnn :)

NaNaJoe said...

sgt suka lagu ni...hehehe...slalu duk melalak sowg2!!

nirelwof said...

YANG boleh...
YANK pun boleh...
janji joget...
heheheh...
mmg layan gak la lagu nih...

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

bapak2 ibu2 tolong la cari aku calon..hahahaha aku kadang2 terlayan jugak lagu nie...

psttt: asal ko nyer blog xberhapdet dkat dashboard aku???konpuising nie..

Delimasari said...

leka dengar lagu ni!!!!!

LyNn HaMzAh said...

lagu nie memang best arrr...
layan...

Azmiezas said...

anak akak yg kecik tu pun tau nyanyi lagu2 dari group ni..heheheh..

Mimy Hamid said...

lagu rock dut weh..aku pun suka layan..apa daaaa ejaan kok gitu..ahahah