Klik Jangan Tak Klik

Tuesday, April 27, 2010

Mesti bengangkan

Korang Nak duit mcm "nuffnang" silala klik2 CATCHEYE
thanks sbb still sudi klik2 my nuffnang

Saja nak luahkan kebengangan aku
kat sini dahler aku lapo cam nak giler ni
makan buah + air jer
breakfast pun tidak ari ni
nak beli breakfast tapi sbb takut kene kejar anjing
terus kensel
malu oooo kalu depan kedai mamak kene kejo anjing
....huhu

last2 tadi dok merayau2 tingin nak makan tu nak ini
makanan mmgla ada mcm2
tp sumer tekak aku cam tak kenan...
(ngalahkan pembawa budak)
ni semua bahana dok skodeng blog
cikpurple
dgn aku2 skali teringin nak makan maggie goreng
padahal selama ni tak pandang pun
alah maggie kan tak baik utk kesihatan
kunun2 nyer

Tapi kebengangan aku bukan pasal
food...tp disbbkan aku dok heboh tak leh nak PING
kat GengBlogger


Nilah citer dia godek punye godek
finally dpt gak aku PING kat geng blogger
aku mmg suka sgt geng blogger ni
sbb dapat kenal ramai bloggerskan
Masa ni mmg aku happy gilerla


tapi happy tukar jadi sedeyla
sbb skodeng blog kengkawan tngk2 entry aku zaman tok kaduk
saper tak sedey
Mula2 aku tak perasan
dalam hati dok kata naper yer geng2 bloggers tak mo mai blog aku
yer
dah nyampah kat aku ker
sbb perasaan ala2 diva ari tu
(jgn ler nyampah kat aku yer)
huhu

Rupa2nya mmg entry aku tak berupdate dari minggu
lepas ni pun atas jasa baik
cik purple
yang kasik tau...
kalu tak harem aku tak tau

Ada tak sesapa yang pernah kene
mcm ni...leh tak kasik aku tutorial mcmana nak kasi
modify balik


Entry yg bess tu
(bessla kunun...sbb korang leh tngk aku)
aku buat pekasam dulula yer
otak aku tgh jem tak makan
apa2 lagi ni ...
tunggu dinner dgn Mr Y jelah

Psst: Mr Y dok tanya dinner nak makan apa....otak pun terus jam...nanti2 lah aku pikirkannnn



14 comments:

Dee said...

aiseh x taulah..dee baru je join GB..

rasp said...

maaf den tak dapek nolong...i nie kan buta tuli IT...

sis, jgn marah iye...
ada menda nak minta nie....
tadi i nak post kan u sumthing,
tapikan
tapikan
tapikan...
bila check email i,
tgk2 ur email on address tu hilang...
rasa cam tak delete pun....
ya amponnnnnnn, leh tak u email me balik...
jgn marah ek...
dah le lewat post,
hilang plak email tu...
sungguh sungguh careless i nie huhuhuhu....
ampon ek sis....

~ ( LayDee_N ) ~ said...

dinner.... eskrem goreng!!! yeay...

Berd said...

kau memang suka makan yer?

jadi gendut mahu?

wakakaka

pheewiit - siulan amy serach

RaMa2UnGU said...

hohoh...rilek la sis..hee..
tadi i msuk gak GB, tapi trus blur tak tau nk ping blog camana..puas i godek22, tapi surrender sb i tak leh nk layan mende alah tu jek..kang habi skeje tak langsai..heeee

g la mkn stg menyelerakan..i tak tau la kat area u ape yg best..heehe

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

hahahahaha terharu aku beb..sebab ko mention 'cik' kan..wakkakakaka tiba2 terasa dara kan... :P....tue la aku pun heran..asal la miss posh nie sunyi sepi jerk..ropa2nya dashboard aku xberhapdet plak...huhuhuhu nasib aku tawakkal jerk masuk sini..aku pun xtaw nak ngajor sebab xpenah lak aku alami gitu...huhuhuhu....

pssttt: sedap weh makan magie...heheheheheh...tapi skali skalo ok la..kang ada aku kena makan penangan lak nan laki den..hahahahaa

Azmiezas said...

akak pun tak reti nak buat camana..tak pernah pulak jadi mcm ni..

Lady of Leisure said...

geng blogger? apakah itu... aku ni agak ketinggalan skit hehe

Mimy Hamid said...

sebab si purple gak aku nk makan maggi goreng esok..haahah

Encik aMin said...

wah.. so, dah berjaya mkn megi goreng ke? huhu.. :p

atty's said...

kadang2..rasanya blogspot..kita dah hapdet entry baru,...tp tak timbul..
kty pun pelik gak..ingat kan posh senyap je..sekali masuk aiik ade entry baru rupanya ..

ieda said...

beb .. awat hang dah lama x mai umah aku .. sunyi sepi nieh ..

aku makin pelik dan pelik dan pelik dan pelikkkkkkkkkkkk :(

ieda said...

beb .. den punn x paham 'geng blogger' aper nieh ???

Delimasari said...

maggie goreng sedap