Klik Jangan Tak Klik

Saturday, February 13, 2010

Secret do not under estimate

Nak duit mcm "nuffnang" silala klik2 CATCHEYE
Korang thanks sbb still sudi klik2 my nuffnang

Mesti ramai blogger yg pi "bercuti"
ni mula2 plan gak nak p "bercuti"
fikir punyer fikir tak mo ler
confirm fully book nyer most of the hotel
nak2 aku yg suker last minute

so baik aku berjimba dekat2 jelah

Since long holiday mmg ler bz
tp akan cuba gak luang masa utk visit blog
korang insyallah

Citer pasal "loose powder"
pulaklah yg baru aku terai & beli
actually loose powder di guna supaya
make up tak "capuk"
look "natural"
incase kalu muka korang mmg meletop
"flawless" gitu ataupun maleh nak letak
foundation...use can use bedak ni
mmg berseri2


Niler dia "loose powder"
from "Secret"
brand ni walaupun murah
tapi not badla
the texture
but not too soft
compare to expensive brand
like MAC, CD ker
but okeyla for budget
kannnn



Psst: korang pakai brand apa yek leh share tak kalu korang pakai cam okey aku lak nak cuba


9 comments:

Lady of Leisure said...

aku tak penah pakai loose powder sbnrnya...pakai compact miyami yg cosway tu jer.. so far sangat puas hati esp kalau pakai dengan cara membasahkan span..

Delicious-Cuppies said...

posh... aku tak pakai loose powder pun... heheheh... agak leceh sbb debu2 kan... maleh den nak bwk ke opis... heheh... btw, lipstick dia pun menarik gak tau... rajin beli masa preggy nasirah dulu... hehehe...

NeenaAnuar said...

Beb.... I suke tengok packaging dia... sweet!

pssstt.. I pakai brand MAC! so far no regrets! but for a change maybe later2 I'll try Secret powder nie lak lar...

NaNaJoe said...

i pon on planning nak beli loose powder ni sis...huhuhu~~thanx ade info kt cni~~

Azmiezas said...

Akak pakai Elianto...jer..murah gak tapi ok..i like..bila pakai nampak sekata jer..tak bertompok2 w/pun bila berpeluh..

y@n@ M!B said...

sy pakai bedak CNi je..huhu..tp dulu sy suka pakai pure essential..very the teenagers gitu..haha..;p

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

aku baru cuba pakai compact MIYAMI so far ok la..walaupun tidak la mahal sangat harganya..

Mimy Hamid said...

beb advice skit mana mau cari..mamca best jek

POSH76 said...

mimi hang leh cari kat guardian...murah jer beb RM26++