Klik Jangan Tak Klik

Sunday, February 14, 2010

GONG XI FA CHAI & HAPPY VALENTINE DAY

Nak duit mcm "nuffnang" silala klik2 CATCHEYE
Korang thanks sbb still sudi klik2 my nuffnang


Aku tau mesti ada "chinese blogger mai blog aku" walaupun tak ramai
tapi kita kan "ONE MALAYSIA" kenelah raikan semua perayaan yg ada

To all chinese blogger wish u all " GONG XI FA CHAI"
& pada non muslim yg celebrate "valentine"
"happy valentine"
but for
is totally NO NO
dulu before married ada gak gedik2 suka celebrate
after married
dgn Mr Y sori kang ada yg kene "khutbah" meleleh tinger den kang

Pssst: P collect angpow pun sedap gak ni hehe

8 comments:

NaNaJoe said...

happy valentine to sis smbt ngan mr Y k...

NeenaAnuar said...

hihi.. I pun tak penah celebrate Valentine from those days...

en. teman kata.. hari2 adelah hari berkasih sayang.. :D

Cik Puan Drunbella said...

i pun baru jer register catcheye.
hihihihi.
tapi xpaham sgt dienye operasi.
layan jer lah.
>___<
happy chinese new year jgk to all chinese friends.
yeahhh.

Cik Puan Drunbella said...

i pun baru jer register catcheye.
hihihihi.
tapi xpaham sgt dienye operasi.
layan jer lah.
>___<
happy chinese new year jgk to all chinese friends.
yeahhh.

Lady of Leisure said...

cuti pi mana posh? aku dok umah je lagi pun hari ni birthday arri n molly... romantik kan besday depa 14 feb hehe..

Azmiezas said...

Akak pun tengah tunggu Ang pau dari bos ni, harap2 masuk keje nanti dapat la agaknya ye...ari tu tak sempat..

babyfreaks@ratusiput said...

takpe posh...stakat celebrate suke2 ngan lakiiiiii takpe...jgn yg sambut merapek meraban tu...mmgla...ehehehe...

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

nak kena sembur nan en laki aku kalu aku sebut pasal valentine nie..hheheheheh