Klik Jangan Tak Klik

Friday, February 12, 2010

Kucing pun pandai kirim salam

Nak duit mcm "nuffnang" silala klik2 CATCHEYE
Korang thanks sbb still sudi klik2 my nuffnang

Di pagi Jumaat yang mulia ni kita sesi
bersama"Poposh" lak yer
aku kene taip cepat2 ni
sbb lepas ni aku ada meeting
and kalu sakit ku masih tahap melampau

maybe aku kene gak gi dentist
actually aku dah kasi tau sama "boss"mau MC
(MC tak dapat lagi tapi confident jer leh dpt)
tp my boss request gak mai opis sbb ada important meeting
hampeh tul
"asal aku nak MC ker cuti ker ada jer...
tp bila aku gi keje
senang lenang takde alah apa2"

Jangan tak taw "tuceng" pun pandai kirim salam
dan jgn ingat " tuceng" tak pandai jawab salam
apa pun kalu aku pergi atau balik keje
mesti aku akan bg salam kat Poposh
kalu pun poposh tak jawab salamtu
"malaikat" akan jawab

Arry & Molly kem salam kat "adik"
(adik ker) Poposh...
sbb poposh budak lagi baru 2 years ++
badan jer terlebih sudah kalu
jalan ke lari sumer pun bergegar
tapi Poposh masih boleh lari laju
lompat tinggi taw


Semalam p beli stock "food" & toileteries
apa ingat manusia jer pandai SPA
tuceng pun nak kene wangi mangi
sbb nak kene gomoi


Mcm bese mesti "menyibuk" punyer"
" Ini barang Poposh
yang punya"


gambar tak berapa cantik daa
nampak tak masa ni dah ler aku tgh tahan "sakit"
so pi ler lepak kat sofa nak privacy
last2 dia mai tido kat tepi aku boleh siap joint tido sekali bley
tapi bila tau jer ada "paparazi"
terus dia main cak2 pulak


Dah boring tido kat aku
sambung tido kat bawah pulak
suka suki dia jer



Mummy pun nak tumpang sekaki posing jab...
gedik suka dok atas riba aku
siap adjust body dia supaya muat2 jer on my lap
pastu aku lak tumpang landing kat body dia yg gebu


"coffea table" cam besela
la tempat wajib "landing"
yer

"Best cat I ever had in my life
cayang poposh"

Psst: Happy weekend u all...lum plan lagi nak " merayap" kat mana "CHINESE NEW YEAR" ni..utk saper yg gi jenjalan jauh tu drive carrefully yer..."BIAR LAMBAT ASAL SAMPAI"





12 comments:

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

pandai taw mr poposh kim salam..heheheh...
yahooo aku balik kampung malam nie...dah lama xbalik kampung rindu kat kampung halaman dah...

Lady of Leisure said...

hehehehe sweetnya poposh ni.. andai jawab salam ea... :D
debab tol poposh ni ek.. betul lah tu poposh adik sebab arri n molly dah 5 tahun dah... :)
14hb ni besday arri n molly yg ke 6.. :)
bestnya ada lap cat... suka sangat kata cat duduk kat riba panas je kan.. tapi arri n molly kalau nak dok atas riba aku depa nak kena ada lapik, takdak lapik dia tak mau duduk.. pulak dah... hehe

BezBuddy said...

gemok gler kucng die...kucing sy colour sme...tp kurus kit....comei3

babyfreaks@ratusiput said...

sihat tol dak poposh ni...leh kawan ngan coco aku ni...tp coco tak segebus poposh..ehehe...

Ashikin said...

amboi2 poposh. suka tgk yang telentok meliang liuk tu. comel la tu ingat. cubit kang leher poposh yang bergumpal2 tu. eeeee geram lak tgk kerenah poposh ni. ishh kalo i kan ari2 la gomol. bahaya tol. comel la poposh ni. nak pinjam :P

Kyuubi_85 said...

lapar2!! hahaha... komen yg xda kaitan... :D

Syahrul Iman said...

wah..poposh sgt cute n sihat..leh bwat bntal peluk time tido..haha.

NUNU EERA said...

tembamnye..nk cubit pipi poposh 2 leh x??

Azmiezas said...

Mama ngan Poposh sama jer, suka posing kan??..kikiki

Happy holiday, Posh..

NeenaAnuar said...

amboi2 si poposhh.. bukan main lagi dia beristirehat yer..

beb.. I memang suke & nak sgt2 bela kucing... en. teman lagi lah tak yah ckp.. dia memang peminat setia kucing... tapi tu lah.. I nie ha yg ade masalah... masalah I adelah sinus! cam susah jerk nak bela kucing... uhuk.. uhukk..

takper lar... I tompang kasih tengok gambar2 poposh @ your blog.. arry & molly @ Lady's blog.. :D

NaNaJoe said...

alahai..poposh i..sgt gebu!!!!!geramnye...nak gomol2 la...

ALoNa [CintamaniszLite] said...

kirim salam kat poposh ye...
Mmg tomei aar dia...
gemok pulak tu...eii..