Klik Jangan Tak Klik

Tuesday, February 9, 2010

Kalabakan

Nak duit mcm "nuffnang" silala klik2 CATCHEYE
Korang thanks sbb still sudi klik2 my nuffnang


Dah lama tak merempit
tingin lak nak merempit malam tadi
Our dinner last nite
kat "Kalabakan"
saper yg stay
kat Saujana Utama
tau ler tempat ni
sometimes I wondering why the restaurant name as "KALABAKAN"
what is the meaning behind the name
idak lak nak tanya
kan dah kuar ayat omputeh
hehe

tapi korang jgn tanya aku nama
jalan sumer bab tu mmg fail


Anyway "wantan mee" kat sini mmg sedap
kalu oder satu mmg tak cukup
ini ikut tekak aku yer
maybe ada yg pernah cuba tak kene dgn selera korang


aku oder bihun hailam
sedap gak tang kuah tu..
aku ni pantang kalu kuah kaler itam
mesti suka punyer


tgh bosan amik gamba aku lagi bagus
muka kepenatan baru balik keje
& kebuluran

Kalu dah plan nak kuar dating dinner
terpaksaler korban waktu
lunch
Ni ler obatnyer
kasi kenyang
Ramai kata"Nesvita"
kaler biru lagi sedap


Psst: Walaupun 99HTN dah tamat sudah aku masih meneruskan perjuangan utk "BERDIET" siankan kene sign kontrak seumur idup...huhu

14 comments:

LiAnA said...

alamak i sukaaa mee hailam hehe..lapar pulak perut i hehe

zella said...

terliur plak tgk mee hailam tu...

fikaryna said...

posh..sgt lapat tgk mee hailam tuh..huhu..

black_mel said...

bihun hailam dgn mee hailam mana sedap?

NeenaAnuar said...

memang feelikss la nama kedai tuu.. baru ingat nak suruh posh bagi direction gi situ.. hihihihi...

Rinna said...

Hmm..terliur tgk bihun hailam tuh..heheh.. faveret gak tuh.. :)

Azmiezas said...

Akak pun baru try makan oat Nesvita punya..ok la..baru 2 hari try..kikiki...

rasp said...

i minum nesvita yg ori nye sis...
u minum green tea ek...
sedap ke?

Lady of Leisure said...

sedapnya aku pun alergik ngan kuah hitam ni//. hirup2 mcm sedap je kan...
nesvita green tea? bio betik tak penah nampak... aku dok makan yg madu tu je ekeke..

Mia-Ina said...

ya...perjuangan diet hrs diteruskan....mari kte mnuju ke puncak ...

adikmanje@ellyazarmilia said...

Dear...ko punya selera lebih kurang aku je tang kuah itam tu...sebab aku ni pengemar kicap...huhuhu

Softtouch [Hanim] said...

sedap ye sis kat situ..xpernah mkn kat situ...mee hailam kalu kene ngan kuahnye sedap, sedaplah mee tu kan....cayalah sis masih teruskan diet..tp diet pelan2 yer..gud luck

NaNaJoe said...

best nye la leh tahan nafsu mkn...huhuhu~~

Anonymous said...

sis, kalabakan tu satu nama tmpt kat sabah. owner org sabah kot atau org kalabakan