Klik Jangan Tak Klik

Wednesday, February 10, 2010

Bagel

Nak duit mcm "nuffnang" silala klik2 CATCHEYE
Korang thanks sbb still sudi klik2 my nuffnang

kalu nak gemokkan diri
teramatla senangnyerkan
kalu nak kuruih mak aii azabnyer


Inilah dia "VIENNA BAGEL"


Inilah rupanyer "bagel" tu
dia bukan donut yer
tapi adik beradik lain2 bapak la yer
sgt2 pofular kat US
la ni kat Malaysia sumer pun ada


better test dulu sedap ker
tak...some people may not like coz a little bit sweet
tapi ada different type of flavor ikut korang suka apalah
cheese pun ada


Aku cam bese suka yg "promo"
ajer....siap mintak diskaun bley



cam bese nak gak jadi modal iklan tak berbayo
layan jelaaa...
hehe

La ni dah aku adalah tersangat busy
projek dah nak start...tp aku tetap akan
"curik masa" utk blogging
& klik2 yer...
make up pun tak lagi
adui pagi2 dah dok kejo
DO....DO

Asik citer pasal makan jer aku nikan
nanti ada masa aku citer pasal mende lain la pulak yer

Psst: Untuk kengkawan semua hari ni aku takde mood sbb tak berapa sihat...gusi sakit..ingat mau MC tapi ada meeting la pulak kang depa ingat aku purposely tak mo attend meeting...huhu

20 comments:

kakngah said...

betty suarez suke mkn bagel ni... kehkehekh!!!

NeenaAnuar said...

ohh.. memang me to kindda loike this donut.. selain dari dunkin donut...

anyway... beb.. you take care keh! get well soon... ;)

zella said...

bila nmpak bagel
tringat cite ugly betty...

xprnah rs lg...huhuh

adikmanje@ellyazarmilia said...

Dear...amboi ko...makan sedap2 je nampaknya...meleleh dah liur aku taww....baru 11.30 perut dah bergelodak...huhuhu

atty's said...

kena terai nanti

rasp said...

kat BTS mesti byk pilihan food kan...
cam best je plak bagel tu sis...
bila2 nak gaklah gi cari :)

Diarihatiku1976 said...

wahhh... berkenan plak kat donut tu.... nak kurus yg payah tu.. ahahkss

makdara terdiva said...

aku ingat tajuk iklan tu BOGEL..sepantas cahaya aku clik...ekekekekke!

y@n@ M!B said...

waaa blk KL sok nak pi la mkn kat cni..isk..windu sama kg guwe T__T

Mimy Hamid said...

apa daaa makanan ni..ko ni memacam le...tp bagus gak..leh try ni

Ain said...

tak jugak la dear, ain nak gemuk, jenuh dah makan badan tak naik2 jugak....

air tu wat ain terliur lor....huhuhu....

iNa said...

sedapnye nmpk bagel tu...nyum..nyum..

Azmiezas said...

gusi bengkak ke??..kesian..

sakit kan??..akak pun selalu gak kena mcm ni..kumur jer ngan air garam..

Dee said...

bagel? x pernah lg makan..leh ar try..

noradzlina.kamdani said...

cian..skit lg ke gusi tu..

babyfreaks@ratusiput said...

kat jb ni aku tak pnh dgr lg bagel2 ni....

Lady of Leisure said...

ko citer makan tapi menten slim gak tu yg aku jeles tu hehe...

NUNU EERA said...

sdp..klu ade org nk blnje msti lgi sdp..:)

watie said...

nampak cam sedap.. saya x pernah makan lagi

klik lg (x perlu reply yer hihihi)

NaNaJoe said...

ice blended!!!wah~~ i likkkeee~~xspecially ade pearl dlm dia!!!huhuhu~~