Klik Jangan Tak Klik

Saturday, January 30, 2010

Accessori hanger

Nak duit mcm "nuffnang" silala klik2 CATCHEYE
Korang thanks sbb still sudi klik2 my nuffnang


my new accessories hanger
kiutkan...ala dpt free
akukan pantang nengok mende2 camgini
siap kaler purple lagi
hehe


Kalu korang nak keneler beli
"prune inner shine"
yang promo ada 12 botol ni
siap suruh SA kat watson tu pi cari stock
nak yg kaler purple punyer
sbb yg kat dlm kedai tu sumer
kaler itam...

Aku mmg pantang jer dgr ada "promo"

Psst: Untuk peminat "Prune Inner Shine" p ler beli kat watson yg 6 botol nyer RM19.80 ajer

13 comments:

Mimy Hamid said...

huii murahnya ek inner shine rupanya...ha harus aku nak beli gak semata hanger accesories tu

Judiene said...

ni btol2 minat prune inner shine ke, minat brg promo tu je??
hehehe

Ms AiReEn MoHd said...

yer babe aku lelaju pg beli innershine neh...sebab murah plusss ade gift tu...yeayyyy thanks for da info babeh

IxoR@ said...

rasanya mcm buah anggur ke?

teringin nak beli...

:D

sarah said...

assalamualaikum kak,
lawa la hanger tuh...nak beli gak nih. nak tnya...pack 12 botol tuh baper RM yer? tq :)

sueanne said...

cantik hanger tue kak..heheh

zulhilmi bdk blur said...

i`m speechless...
hihi

Lady of Leisure said...

comelnya memacam leh gantung kan esp gelang tangan..
;)

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

aku pun dok nak try menda alah nie...dari dulu sampai sekrang tapi idak jugak aku beli..huahuahuahauhau
cantik la beb accessories hanger tue...meroyan kejap aku tengok..

ALoNa [CintamaniszLite] said...

tu dia hanggg...
Naseb bek ler staff watson tu baik budi pekertinya. Kalo dia malas nak carik dia kata..takde kaler pepel. Mesti kaler itam yg hang dok tayang kat blog ni kan? haha..

Tp mmg kiut mende tu..

POSH76 said...

beli geng jgn tak beli...yg promo ni RM42.80...jgn beli kat JJ mahal sampai RM45...hehe

ABH said...

tima kasih sbb bgtau...aku mmg giler ngan prune pati tu....esk jg akn ku borong!

NeenaAnuar said...

alahaii tomeiinyer hanger tu.. sweet!!