Klik Jangan Tak Klik

Sunday, January 31, 2010

Adakah kerana RM

Nak duit mcm "nuffnang" silala klik2 CATCHEYE
Korang thanks sbb still sudi klik2 my nuffnang

Adalah menjadi rutin wajib aku
skodeng blog
RM
blog idolaku
yang mcm2 ada
sbb tu dia glemer
cam artis
so sudah
terkenan satu mende
apalagi gi ler cari
cuma ada kat SASA
ajer

dok pusing2 satu SASA
cari apa yer...bukan lipstik


bukan gak bulu mata pelesu
stock ada lagi buat per nak beli
kan...tp SASA nyer bess taw
soft ajer..aku tak leh pakai
yg jual kat Sinma tu
tak lekat sgt...one thing keraslah


bukan jugak gam utk bulu mata pelesu
habis sudah aku redah
tapi hampa tak jumpa
dah ler aku ada wedding function
ni...aduii terpaksa ler pakai manually

Inilah mende yg aku dok cari cam nak rak
leh aku pi sumer SASA near by
stok habis
hampeh betul
adakah sbb "promo"
dari RM
menyebabkan sumer blogger
pi borong mende
ni

Psst:In case kalu nearby to tempat korang ada jual applicator ni tulun kasik taw yer...aku betul2 excited nak beli..kalu buleh ari2 aku mau gi keje pakai fake eyelashes....yoyo a nyer..aku ni slagi tak dpt mula la meroyan

8 comments:

umi_e said...

Salam...se ingat kak e lah... kak e pakai bulu mata palsu masa kahwin - bersanding dulu :D

* teringin gak nak cuba tapi sebab tak pernah pakai takut orang kata 'buang tebiat' lah pulak :p

Mia-Ina said...

sebut psl SASA..teringat housemate tanya semalam...ada ke SASA kat JB nie..

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

seumur hidup aku pakai fake eyelashes nie masa aku kawen jerk..huhuhh..memang xpandai beb aku nak pakai menatang nie..

babyfreaks@ratusiput said...

np posh???best ek mende ni?apa kegunaan dia?lentikkan bulu mata ke?kt jb lg la takde kedai sasa ni...

Lady of Leisure said...

applicator apa ni wei?
untuk pasang bulu mata ke?
maklum la aku bukannya reti sangat..
tunjuk ajarku sifu..
:D

POSH76 said...

tuler pasal nak kasi senang pakai fake eye lashes aku pun tak reti guna lagi...nanti aku beli aku kasik review naa

SuRayA^i. said...

sy x penah tau cmne nk pki fake eyelashes tu sis -__-"

NeenaAnuar said...

mee too.. waktu kawin jerk baru merasa pakai bulu mata pelesu ni... ;)