Klik Jangan Tak Klik

Friday, January 29, 2010

Tak bayo letrik?

Nak duit mcm "nuffnang" silala klik2 CATCHEYE
Korang thanks sbb still sudi klik2 my nuffnang


tak bayo letrik ker...
bagus gak kalu pakai lilin
jimat2..omah pon wangi bau
lilin aromaterapi
hehe


taraaa niler "suprise dinner"
for Mr Y...mmg terkezut tuceng ler dia semalam
terharu sgt..sbb dia mmg terkezut bila
balik rumah gelap gelita
"rumah takde letrik ke"
tetiba aku keluar
dgn lagu "birthday"
mau dia tak terkejut
sbb dari pagi smlm
aku buat bodo ajer
dia tak taw aku dah plan
lama


Ni sebelum "mula"
baik aku snap dulu


Niler "steak" yang aku masak
tu...bagus tau guna grill ni
cepat masak
daging ni aku marinade for 1
day ..lagi lama lagi sedap


Here's the "main course"
ingat nak buat "coslelaw"
tapi Mr Y tak suker
so ikut selera "birthday boy"la



niler keknyer...tak koser nak beli sejibik
kami berdua jer...
itupun tak habis
sbb kenyang makan
"steak"
yg carrot cake tu cam bese
bukan birthday pun mau jugak

Jeng jeng iniler "hadiah"nyer

Untuk geng2 blogger sumer
terima kasib bnyk2
sbb sudi wish my hubby
birthday and juga "teka"
apa hadiah yg aku beri
to Mr Y...korang ni taste tinggi
bebenor...sampai ada yg teka superbike
mak tak mampu nyah
setakat riding shoes tu lepas
ler hehe

motornyer tak sampai lagi tgh tunggu
jenuh gak Mr Y dok merengek2 mintak approval
aku...tp setelah dia agree with all my conditions
then aku kasik ler pelepasan
itupun within 48 hours baru aku
kasik lepas...saja kasik dia gelabah sikit
jgn asik hilang gi riding jer sudah...
mau aku cabut tayar motor tu kang
hehe
Seperti yang dijanjikan inilah
"pemenangnye"
tahniah yer
ratusiput

em hapi bday kat laki ko posh..smoga panjang umo..sihat slalu...murah rezki dan sentiasa idup berbahgia dsmping isteri tercinta.ehehe...aku nk teka gak ni...apa ekk..takkan ko nak bg moto lak kan...aku rase kalau ko tak bg glove..ko bg kasut boot.takpun spec itam takpun bag sandang masa naik moto ala2 awie gitu.lain apa ek yg related...nanti aku pk lg..ehehe

So cikciput sila la hantar ur details
to my email address ya
isma@gpstech.com.my
terimalah hadiah yg tak seberapa ni
dari kami berdua
hope u like it

Psst: This coming February will be a lot of suprise...tunggu yer...Happy weekend u all....


14 comments:

Lady of Leisure said...

have a nice weekend posh..
wadih tabik spring la sama ko sbb buat surprise yg sangat sweet...
siap masak lagi tu...
cayalah posh
:)

Ayu Hussien said...

wah romantik nyeee

SuRayA^i. said...

wah..candle lite dnnr kt umah..best2~ =D

ABH said...

steak ko tu nmpk cam crunchy jek...cam lazat jek...bagi resepi arrr

y@n@ M!B said...

waaaahhh romantiknyaaa sis..huhu..klu sy jd mr Y pn akn terkezut dan terharu juga =)

babyfreaks@ratusiput said...

wahhhhhhh poshhhhhhhhhhhh............aku dh tgh malam baru bukak tenet kat umah.kat opis tak sempat.tiba2...jeng..jeng..jeng...ehehehehehe...gelak terguling2 aku skang ni skit punye hepi.tak sangka mengena plak aku join contest ala2 manja ko ni.ehehe...suke..suke...atleast ade gak kenangan ko utk aku cm aku ckp dulu...t aku email ko bg alamat k...ca..yang ko!tengkiu...tengkiu...

mie said...

sape la yg teka nk bg superbike tu..
haha..dahsyat btul..

Mimy Hamid said...

jeles aku ko buat suprise party...apsal aku teka salah ni,,

Mimy Hamid said...

jeles aku ko buat suprise party...apsal aku teka salah ni,,

Ashikin said...

ehe epi bday hubby posh. baguih la surprise u buat ni.. mesti hubby tekejot kan. ala biarla hubby u pegi riding2. nanti u pon bole ride dia bila dia blk. ahahaha.

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

wah terrornya ko beb buat steak..nanti leh buatkan tuk aku sekali nyek..hauhauhauhauhau

noradzlina.kamdani said...

romantiknyer...bertuah hubby u dpt wife cam u ni cik posh...

POSH76 said...

thx u all...pasal resepi tu nanti kalu ada masa aku kasik naa...hehe

NeenaAnuar said...

wowww!! soo romantik my dear!

untung mr.Y dpt wifey yg romentik gitu.. i loikke the riding shoe.. *wink*