Klik Jangan Tak Klik

Wednesday, August 5, 2009

Boringnyerrrr

Sajer mau story mory tgh hari buter ni....boss pun sudah blah...bagus p bawak satu kg....aman damai idup aku nak berblogging hari ni....kalu leh jgn balik terus...hahaha

Niler citernyer Mr Y dok ajak aku p lowyat pi tngk gadget....aku bukannyer minat tngk mende2 cam gini...aku cuma suker blogging...technical past to Mr Y....sepuluh kali ajar pun tak pandai2 gak...huhu...tapi kalu bab merapu kat blog ko bg kat aku...ada sesapa nak mintak aku update blog korang (sendirinyer blog update pun tersekat2...ada ati nak update blog org...haha)

Nanti kalu tak update iklan aku tak jalan pulak..nanti korang tak leh nak klik2...hehe

Pagi2 dah sampai sini...sampai2 terus p breakfast dulu...nampak jer "egg tart" ni terus beli...dah lama tak makan....hehe...tapi naper zaman dolu2nyer lagi sedap..huhu

Pagi2 dah sampai sini...sampai2 terus p breakfast dulu...nampak jer "egg tart" ni terus beli...dah lama tak makan....hehe...tapi naper zaman dolu2nyer lagi sedap..huhu


Breakfast kat sini..entah apa nama restoran ni...tak popular pun so tak mo amik kesah...nak tumpang duduk ajer sambil makan "egg tart"...adaler nampak "old town kopitiam" takmo ler...tak sedap pun..lagipun dah kombang tekak den biler one of the blogger mention "nasi lemak" dia mcm dah basi......

Amik ko punyerler ramai manusia....mcm2 bau ada....pastu tak habis2 dokbergesel bahu......sajer ker atau buat2...sajer...huhu..aku tak reti ler kalu ramai2 org ni...phening...nak muntah pun ada..huhu

Terkezut aku sini toilet mahal tu...RMsinggit...ingat kan dlm ala2 SPA BALI takper gak...dalam cam bese ajer...nothing specel...baik tak yah kencing..mahal giler...


Bagi aku niler tempat paling boring nak pi menelek mende2 ni...aku IT ni blogging sukerler tp bab gadget2 ni failed...tp Mr Y suker banget...kalu suruh tido sini pun dia suka kot....pelik cam tak penat..kaki aku dah nak terkehel ni..huhu. Inilah jadinyer biler aku sudah boring entah apa gambo aku snap...pantang tngk tuceng...gambo tuceng tu pun aku amik...haha

Dah kebulur layan kopitiam lagik...tp ni version lain yer...hehe
Aku mintak ampun bnyk2 yer....nak buat lagu mana dah mmg peminat "kopitiam" hehe..layan jelah...

Ini kopitiam "Pak Hailam Kopitiam" hantam jelah dekat Sg Wang Plaza ker Bukit Bintang..aku pun tak ingat...dah lapo layan jelah...aku kalu pigi sini sorang2 konpom sesat...padahal niler "tempat lepak" eh bukan lepak tempat jumper kengkawan utk window soping & jenjalan cuci mata...masa student mana ada duit nak soping....tp biler dah kahwin & stay jauh langsung tak mai dah area yg paling sibuk kat key ell ni...last2 dah takdir kena back to here...kena keje lak tu....Mr Y sudah warning after work must come back terus tak bg aku rewang2 kat sini...padahal masa p dgn dia tu pun dah terbuntang2 bijik mata..."bang cantik la tu...cantik la ni" hehe
He can't imagine kalu aku keje kat area ni...hehe

Niler kopitiamnyer.....tempat mcm kelasss ajer...non smoking & smoking are separated...aku mmg pantang mix dgn smokers...lucky Mr Y tak smoke...kalu tak aku suruh dia telan rokok tu...i don't like...even my boss smoke pun aku sound...suka suki jer nak smoke in the opis...busuklaaa...huhuhu...kalu in public aku buat selamba jer tutup idung...haha..buleh ler kalu nak smoke tp p lah smoke jauh...sian tau pada yg tak smoke nie....we are not guilty...free jer dapat asap rokok....


Ini jelah yang kami oder...Mr Y dia nak naik nyampah makan kopitaam....so dia layan aku jerlah...kami share ajerlah...hehe


Gambo2 ni no need to explain...wajib ada...layan ajerlah..hahaha "cara2 mau makan nasi goreng yg betul" hahaha

Psst: Aku nak chow p lunch..babai...entah apa2 jelah aku nyer blog semenjak dua menjak ni...setting sumer ker laut...huhu...ari ni boss aku takde leh ler aku p blog kengkawan...hehe

15 comments:

m@ said...

ma kalau msuk blog sis posh ni bkn nya bace karangan..tp duk tgok pix..best2..xtvtnya..hehe
nak pulak pix mamam..tergoda sungguh dgn modelnya yg vouge ituh.

Lady of Leisure said...

hehe.. klako la ko ni posh, aku kalu baca posting ko mesti tersengih sensorang...
:D

Iena said...

amboi ngko... kn main berposingan... mmg xleh nafi... laki ngko mmg sporting... kalo aku, mau gado blg pinggan bagai kalo mintak laki aku amik gambo aku berposingan ngn mknan tu... nk amik gambo mkanan pon kena nyorok2... mencik tau...

ko dah pindah ofis br ker?

Mohd Nasri Md. Nasir said...

bhye rmai2 org ni..
tkut brjngkit..

ME said...

Posh, my hubby pun kalau masuk Low Yat mcm kita msk shopping complex,semua nak tengok. Tu yg kdg2 terlajak, asal nak beli external drive boleh bawa balik monitor baru tu.

Topsy-Turvy Mum said...

nasi goreng ada sambal ngan telo mata kobau tu yg tahannnnn...

Cikgu Yus said...

posh, aku rasa baik ko buka kopitiam sendrik, hr2 leh mkn free..

sweetfiza said...

mmg antu kopitiam ni ...
semua gmbar mknn mesti kat kopitiam...

ieda said...

posh .. den x boli layie adiah utk anak den tuh .. mu bagi idea .. den dah mati kutu ..

huhuhuhuhu sukoo tgk mukooo mu yg tercengangg tuh .. wakakka

ninie said...

kalo jalan2 tpt akak nih misti ade gambo makanan.. beshlahhhh...

Softtouch [Hanim] said...

mmg ratu pose lah sis nie..suka tgk..cantik...boleh jd model utk kopitiam..nnti kalu mana2 kopitiam advertise nk cr model, sy bg tau yer..he he he..jgn mare sis. Gurau jer..
n....samalah ngan sy xminat lah gadget2 nie..he he he

damiqula said...

sempat ko tepek bedak kat sg wang tu.ape ke mahal gile toilet singget!

babyfreaks@ratusiput said...

hidup posh!!hidup kopitiam..ehehehe..

oMMy fiRuz said...

posh, ok la tu msuk toilet rm1..last time aku pg klcc, dibantainye rm 2 hengget..nak x nak masuk jela sbb princess aku tu dah x tahan nk terkencing..huhuhu..tp dlm x de la bersih sgt..biase jerk..best lg toilet umah aku, bole golek2 lg dlm tu..hahahaha

n.u.r.u.l said...

riso le aku nengok ko ni...asai boring jer, mesti makan...bahaya tu weiii...