Klik Jangan Tak Klik

Friday, July 31, 2009

Hepi Weekend

Today aku mmg tahap bengang yg amat...dgn tenet yg lembap tahap "gaban"...p melawat blog korang nak komen tak leh....aku taip cam nak rak tetiba "hang" pastu gone...nak tinggal jejak kat shout mix pun ada error...so kem slm jelah aku mmg dah takde mood langsung....aku tulun klik2 iklan korang jelah...huhu....nasib baik esok cuti...

so aku nak wish u all hepi weekend...saper yg p holiday tu...enjoy & snap gambo bnyk2 yer...hehe...bilerlah Mr Y nak bawak aku gi holiday...hehe

Yelah korangkan asik komplen yg blog ni kasik rosak korang nyer diet....huhu...jadi utk entry kali ni kasik korang "burn" semangat korang mau selim...termasuk aku gakler....sbb activiti aku semenjak dua menjak ni asik makan...makan & makan...hehe..aku ni pun kalu dibiarkan mau "TEMBUN" kembali....huhuhu

So layan jelah pesen2 pi opis aku ni...hehe....kan katanyer nak keje kat "Berjaya" yg ala koperat tu...keparat ker hantam sajalah...jgn indah dari khabar sudah...hehe...kalu la ni current company aku takde "dress code" so tak kesah ko nak pakai pesen apa pun...tapi new mgmt ni keneler pakai ala2 "keperat" sikit....aku harap "penghijrahan" ni ada hikmahnyer...amin korang doakan aku yer...hee...maybe lepas ni aku akan ada lebih komitmen so tenet ni terpaksalah aku kurengkan sikit...tp aku akan usaha utk update everyday...cuma nak lawat blog korang tu mungkin ada poblem sikit...harap juga our "frenship" as a blogger fren can be last too....hehe...

New place so lum tau lagi camner...riso gak ni...whatever life must go on.....




Psst: aku sedang membuat lawatan keblog korang....hehe...sampai kebas nak klik tiap2 satu blog korang...fuyoo nak masuk 200 follower aku...alhamdullilah..hehe..hadiah cepu emas menunggu...haha

29 comments:

T.H said...

love the outfit hehe...

T.H said...

if I can be this slim so nice!!

Are'Ja_(",) said...

nice dress.. sesuai untuk ke ofis ala koprat nie..hehee :)

ikiqzana said...

cantik2 la baju ni, beli kat mana ni??

keje dah dekat gan aku dah..nnti bole jmpe..

BigGirl said...

suke yg putih tu...

sweetfiza said...

ramping pinggangmu itew yer ....
huuhuu...

azmiezas said...

sama2 ye...coz sudi visit blog kite...n be my follower 2....

POSH76 said...

T.H~Thanks dear...hehe

anyone oso can be slim..just need to workout & diet..hehe

I wish that too...huhu

Lybeau said...

wow cun la POSH...hang makin selim wa tenok...good girl....

psst wa mmg suka tenok your pics

Mia-Ina said...

pergh....posh dh slim seh!...mengancam..hubby ko tido x lena la ek...asyik tgk body ko yg ayu tue...haha..ups, gurau je

Cikgu Yus said...

huhuhu...best betoi kan kalu selim melim nie..pakai baju apa pun lawa...nak jeles pun x patut lak...hehehe..

Lady of Leisure said...

feeeeeeeeeeeewitt!
slimnya posh...
ni yg aku jeles nih...

POSH76 said...

Are'Ja~tuler pasal tak sangka lak back to koperat balik ingat nak ala2 chekai jer senang sikit...tak yah nak pikir baju2 opis ni..hehe

POSH76 said...

Ikiqzana~baju tu aku beli kat nichi...kekadang JJ...tngk keadaan...aku ni bab beli baju mmg fussy giler...hehe

psst: Tak sabar nak jumpa ko dgn Dee...mesti beskan...hehe

POSH76 said...

BigGirl~ Aku pun suker white color..tp endup beli kaler black bley....tapi baju tu mmg best...hehe

POSH76 said...

sweetfiza...yolah ramping...kena bnyk bergelek ni...hahaq

POSH76 said...

azmiezas~ no problem dear...rajin2la blog memasing yer..hehe

POSH76 said...

Lybeau~ Tengoklah saper "Mentor" dia hehe...tp lum tahap mentor lagi...mentor dia lagi cun...hehe..apa ko pakai sumer aku nak try...tp boots tu aku geget jari jerlah...hehe

Me too suker tngk ur picure especially ur attire...hehe

bnyk ler sikit pose gambo p opis...i suker sgt

POSH76 said...

Mia-Ina~pandaila anak dara sorang ni...nanti ko kawen ko taula camner...laki ko ikat ko tak kasik kuar umah...hehe

Anyway Tq laling...selim pun utk somi gak...hehe...dari dia dok jeling pompuan lain baik dia tngk mini dia...hehe

POSH76 said...

Cikgu Yus~ Idakler selim bebenor cam model tu...tp oklaaaa....sedang berusaha gak nak body ala2 model gitu..wakakak
Tp alhamdulillah leh ler pakai mcm2 pesen compare tu dulu...hehe

I pun jeles gak tngk patung tu pakai baju...geram ajer..haha

POSH76 said...

LOL~ Ala sikit2 jer beb..ni pun aku dah kureng exercise sikit...asik sibuk ajer...hehe

Shafie said...

suke tgk pic model ni :P

jebat_durhaka said...

mak aiii baju yg ade rerama tu mcm seksi je mata aku memandang...wakakakakaka

umi_e said...

thanks datang jengah blog kami ya :)

POSH76 said...

Shafie~takper muka takde mau tyg baju ajer...hehe

Jebat~Rerama tu yg seksis sebenonyer...hehe

Umie~ ni poblem...hehe

Nine said...

hehe...
mmg ritu tenet lembab..
bosan giler nak surf..
tensen woo..

wow..banyak nyer baju lawa2...
best nengok...
^_^ :]]

Topsy-Turvy Mum said...

aku baru baik demam Posh...byk entry hang aku terlepas...

makin meletup ko skang Posh...taraf celebrity blogger dah ni..body pun makin mantap..tak sia2 hang tak mkn nasi on weekdays!

Ella said...

WAH3..POSH..
sume cantik..
aku suka yg black and white and blouse yg sama tp lain kaler tu. haha..
body hang makin mabeles..
body aku plak makin kembang...erk!

Iena said...

wo wo wooooooooo... ngancam ler beb! bila aku nk slim mlim cam ko ni??????!!!!!!!! arghhhhhh tensen den!!!

i like da 1st one! gorjes beb!!!