Klik Jangan Tak Klik

Tuesday, July 14, 2009

Award from LOL


Sementara aku minfranstrukturkan entry for today korang layer ler award dari LOL dulu....kiutkan....Tq laling...
korang kalu letak award ala2 tuceng jer mesti aku mau amiknyer walaupun nama ku tidak tertera disitu...sbb aku sgt suker tuceng...hehe

Psst: nama tak letak gambo ur real cat arry & molly yg kiut miut tu..beb takat bg award ni apa kelas....bg la wa si ARRY tu...hihi

Siapa yang layak menerima award ni? Award ni untuk sesiapa sahaja yang suka, sayang, dan sangat menghargai kucing dengan sepenuh hati. Jangan malu, jangan segan, award ni untuk semua terutamanya follower saya...wa mmg terlebey layak..mau tngk lesen ka...hehe

Peraturan award:

1.Copy dan paste award ni ke dalam blog dan sidebar korang...yg ni later wa buat....hihi..tp mesti mau tepek punyer...

2.Lengkapkan kata kata: Mau kasik hadiah ker...penat jer aku tapi...hehe
Posh sangat bermakna dalam hidup saya kerana dia adalah teman hepi & sad...pandai massage...pandai amik hati aku...pandai bodek...behave...a good listener kalu aku merajuk dgn Mr Y...mesti dia pujuk aku...and he can speak too (dalam bahasa dia daaa)..tempat aku bermanja & very luving (tak pernah nak gaduh2 nyer). and last takleh nak describe more too special to me...tak pernah aku bela tuceng yg act cam ni...hihi...
sudah lebeh 50words dah ni (sambil kesat ayak mata..terharu...haha)


3.Untuk yang tak ada kucing tapi sayang kucing janganlah berkecil hati, korang boleh juga lengkapkan kata-kata ni:
Walaupun tak punya kucing, tapi saya.........(tidak melebihi 50 patah
perkataan)
.....Ini bukan aku....hehe...tp pada saper yg nak bela tuceng tulun belajar2 dulu...jgn main bohhh....sian depa ni pun cam manusia gak nak dibelai...disyg...grooming & vaksin also important...kalu tak pandai nak bela persian amik tuceng low maintenance...tuceng kg.....

4.Kalau rajin paskan kepada rakan-rakan anda yang anda tahu memang bebetul sayang kucing,kalau tak, anda sendiri simpan lah award ni..saper mau amik2 la...so far blogger yg segeng minat tuceng LOL jerla....

5.Kalau tak keberatan, sila post satu gambar kucing anda(yang mempunyai kucing), atau gambar mana-mana kucing(yang tak punya kucing) yang korang rasa sangat cute, lucu,atau apa-apa saja situasi yang menarik...gambar tuan dia leh...sbb my cat very the shy2 one...hehe...alamak gambo laen takdeler...stock ni ajer yg ada...hehe
Slogan yang menarik akan menerima pakej spa istimewa lagi eksklusif, dimana akan ada 1 kucing comel persis Garfield datang memberikan Royal Bali Massage selama 2 jam dalam mimpi korang malam ini..wei ponek den taip panjang2....yer2 ajer ko ni...hehe..aku dah siap berangan mau menang itu pakej..aku tak kire aku mau hadiah kalu tak itu arry kasik sama aku...haha


14 comments:

Iena said...

byk tol award ko dpt yer... kalah artis nyah!

y@n@ M!B said...

wow ramainyeee award utk sehr..huhu..manTOP2...^_^

Lady of Leisure said...

hehe, arri n molly shy2 one..
wakaka.. ko tunggu la nanti malam ko tidoq musti ada cat yang kaler oren, yang debab tahap 12kg datang kasik bali massage..
bagi arri kat ko? huhu.. hidup aku nanti sengsara tanpa arri..

eh gambo yg ko post tu yg sebelah posh tu sape? kucing ko gak ke?

neezareef said...

comey tu award tucennye

jebat_durhaka said...

aku ni kan posh...tak leh bela tuceng pasai takut anak aku patahkan tengkok dia la...wkaakakakaka

Mia-Ina said...

diri aku pn x terjg posh...apatah g kucing...sblm aku aniaya kucing...lbh baik aku x bela kucing..huhu..wp aku suke just nk pgg kucing parsi je..haha

POSH76 said...

Iena...ya aku kayer2...aku mau jual kat muzium lepas ni...hehe

Y@n@M!B....pengumpul award & follower tegar....hahaha...

POSH76 said...

LOL....amik ko lagi TEMBUN dari POSH aku...tak yah massage kasi hempap pun cukuplah...hehe...sedap wooo tuceng urut...

Tak dapat arri...molly pun bley...haha...sbb dua2 pun cute miut...

Yang tu abe dia nama BECHAM tp dia takleh idup dgn aku..so dia minta dibebaskan jadi outdoor cat...

POSH76 said...

Neezareef...mcm yg tukang bg nyerlah...hehe

Jebat..ganazzz anak mu tngk lemah lembut ajer..nak2 tuceng aku dah ler cam fondan...budak2 buat main pun diam ajer...haha..tang ganazz tu mesti ikut ko...wakakak

POSH76 said...

Mia-Ina...jgn ler cakap camtu buat aku sedey jer tau...but cat ni pun bukanler susah naaa menjaganyer...kalu bela pun can make ur life peaceful tau...takper2 ko pgg tuceng aku yang ala2 ya aaww tu..mesti ko suker nyer...hehe

Lady of Leisure said...

hehe.. tuceng pun ada ke yang ala2 aww...?
sian posh, dia male tapi ko pakaikan loceng lak..

10 kilo besau weh, macam sekampit beras...

POSH76 said...

LOL...ko tak tngk tangan dia ker biler posing mesti bersilang & ala2 patah gitu...hehe

naper tak leh ker...hb aku pun bising gak dia kt nanti nampak cam fonden...actuallu aku mau beli kaler pink & siap ada reben lagi...hahah

aku pun dah tak larat nak angkat dia...berat ngalahkan baby..hehe..pakai baju baby sendat...haha

jebat_durhaka said...

tuceng pon ko pakaikan baju ka??? wakakakaka weiii posh aku ni sopan ala ala lelaki melayu terakhir tau, mana ada aku ganazzz hehehehehe

POSH76 said...

Jebat..yelah kalu ada tetamu dtg...kena bersopan santun gitu...hehe....yolah tu ko dlm diam2 jer ganazzz..haha