Klik Jangan Tak Klik

Wednesday, May 13, 2009

Sakit


Aduiii siksanyer bile sakit...teruk gak kali ni siap MC 2 hari ...hari ni masuk keje pun still tak sihat sebenarnyer...takut gak...apsal tak baik2 nie. Keje menimbun2 lak tu...dah lah MC pun asik2 opis call ...mcm kalu aku takde opis ni leh earthquake kot..nyampah tul...aku taula aku pakai company phone...tp kalu sakit nak buat camana..nak cakap pun tak leh..last2 aku dah geram SMS.."I had bad sore throat pls sms me, I will reply" barulah faham...ada yg faham ok laa..ada yg tak faham dari pagi sampai ke malam dok call aku ..lantak ko lah..aku dah lah sakit nie...kasilah aku rest..hampeh tul...bile mai opis..ok jer..

Badan pun seram sejuk la ni...hidung tersumbat pulak tu ..susah nak breathing...tambah lak dgn hot whether ni..bertambah2 la domam den...dah lama tak sakit teruk lagu ni...hopefully korang doakan aku recover soon...bnyk mende nak update nie...

Sakit2 pun nak update blog...hahaha...penawar kot...

7 comments:

MyDreamWeight said...

minum air suam byk2 ok dear (chewaahh suh org minum air ni...sendiri pun liat nak minum hehe) tapi betull.. kalau sore throat kena minum air manyak2.. take care ok..

POSH76 said...

tul...tq kaseh...mmg dah bergelen minum air...haha

luv_ma said...

moga cepat sembuh kak..
x suka kalau sakit tekak gatal2kn..:(

POSH76 said...

thanks ma....mmg tak besss....apo nak buek sabor jerlah...

Suriza_Eryna said...

Posh sekarang ni banyak kes denggi dan mcm2 lagi buat blood test kalo still tak baik ok, kalo lagi teruk takut kang kena admit kat ward nanti... member opis pun wife dia kena mcm tu... apa pun musim demam sekarang ni... makan ubat k.. dan rest.. opis su pun mcm tu menyampahkan..

Ella said...

semoga cepat sembuh posh..
i hr tu rasa tekak perit, cepat2 minum air masak byk2..

POSH76 said...

sue - tq so much...takut gak...domam rasanya takde dah kot..cuma blocking nose...dlm proses membaik pulih...

hi ella..nice to meet u....dah 3 botol minum nie tqvm